Handbal

Divizia A, Seria B, Etapa 23 / Vineri, 29 aprilie, ora 13.00 / CSM Târgu Jiu – CS Arena Târgu Mureș

CSM Târgu Jiu revine pe parchetul Sălii Sporturilor pentru o nouă partidă de campionat. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca cu CS Arena Târgu Mureș, într-un meci care contează pentru etapa a-23-a din Divizia A, Seria B. Partida este programată pe data de 29 aprilie, de la ora 13.00. Gorjencele vor o nouă victorie în campionat pentru a-și continua parcursul impecabil din acest sezon.

Deși era programat undeva în jurul datei de 8 mai, campionatul la nivelul Diviziei A se reia mai devreme. Astfel, handbalistele revin mai repede în Sala Sporturilor. CSM Târgu Jiu va juca cu ocupanta locului 9 în clasament, CS Arena Târgu Mureș. Liviu Andrieș nu se poate baza la acest meci pe Sabine Klimek, accidentată. Chiar și așa, CSM Târgu Jiu pornește ca favorită certă în acest meci. Liviu Andrieș 

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: „Vrem să ne continuăm parcursul din campionat fără înfrângeri, dar trebuie să tratăm cu atenție acest joc, pentru a nu ne creea probleme și pentru a pune încă o victorie în clasament. Din păcate, avem din nou probleme medicale, Sabine Klimek este accidentată, ea se alătură lângă mai vechile accidentate. Așteptăm iubitorii handbalului din Târgu Jiu să fie alături de noi și la această partidă”.

HANDBAL FEMININ EDIȚIA 2021-2022
DIVIZIA A  SERIA B
ETAPA 23 
Vineri 29 aprilie 2022 / Ora 13.00
CSM Târgu Jiu – CS Arena Târgu Mureș

În partida tur, disputată pe 21 noiembrie 2021, CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în fața echipei din Târgu Mureș, scor 37-28.

Comment here