HandbalJuniori

CN J3, Grupa Speranță 3, Etapa 8 / Joi, 28 aprilie, Ora 13.00 / Junioarele 3, confruntare cu liderul grupei / CSM Târgu Jiu – CSS Sibiu

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu este prima echipa care revine pe teren după sărbătorile pascale. Junioarele pregătite de Radu Costel vor juca, pe teren propriu, cu liderul din Grupa Speranță 3, CSS Sibiu. Meciul dintre CSM Târgu Jiu și CSS Sibiu se va disputa joi, 28 aprilie, de la ora 13.00 și contează pentru etapa a-8-a din Grupa Speranță 3.

Inițial, partida era programată pentru data de 26 aprilie, dar cele două cluburi au ajuns la un acord ca partida să se dispute pe 28 aprilie, pentru ca sportivele ambelor echipe să aibă parte de sărbători liniștite, dar să aibă la dispoziție și ceva timp pentru antrenamentele premergătoare partidei. Radu Costel se așteaptă la o partidă disputată și spune că fetele sale vor trage tare pentru a scoate un rezultat pozitiv în disputa cu liderul grupei.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3: ”Ne așteaptă un meci destul de dificil, pentru că, pe 28 aprilie, întâlnim ocupanta primei poziții a clasamentului, CSS Sibiu. Programarea federației, initială, era pe 26 aprilie. Cred că nimeni nu putea fi activ în acea dată, dupa Sărbătorile Pascale. De miercuri vom reveni pe parchet pentru o ultimă sesiune de pregătire înaintea meciului de joi cu Sibiul. Cu o astfel de programare…ce putem face într-un antrenament? Am impus fetelor să aibă grijă la alimentație, în acest interval, pentru că fiecare dintre ele ne este indispensabilă și nu avem voie să călcăm strâmb, din cauza eventualelor probleme digestive. Timpul este limitat. După Paște, doar 3 zile pâna la meci, nu e lucru ușor pentru restabilirea condiției fizice. Cert este că nu ne vom da la o parte. Vom lupta 60 din 60 de minute. Jucăm acasă, în fața suporterilor proprii, în fața părinților acestor fete, așa că sunt convins că va fi un meci frumos”.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Grupa Speranță 3
Etapa 8 / 28 aprilie 2022 
CSM Târgu Jiu – CSS Sibiu 

După partida cu CSS Sibiu, CSM Târgu Jiu va juca în etapa a-9-a, în deplasare, pe 7 mai, pe terenul echipei CSS Petroșani. Junioarele 3 vor încheia Grupa Speranță 3 cu un meci pe teren propriu. În etapa a-10-a, CSM Târgu Jiu va juca cu CSS Odorheiu Secuiesc, pe 14 mai.

Comment here