Handbal

Divizia A / Seria B / CSM Târgu Jiu – CS Gloria Bistrița, astăzi de la ora 13.40

Ziua și meciul pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu. Primul turneu din Seria B a Diviziei A continuă astăzi cu etapa a-III-a. CSM Târgu Jiu va juca cu ocupanta locului 2, CS Gloria Bistrița. Partida este programată în Sepsi Arena din Sf. Gheorghe cu începere de la ora 13.40.

Se anunță un meci extrem de interesant astăzi la Sf. Gheorghe între liderul Seriei B, CSM Târgu Jiu și Gloria Bistrița, ocupanta locului doi. Cele două formații se luptă pentru primul loc, într-un prim derby al seriei. Cele două grupări au fiecare câte două victorii și sunt despărțite în clasament de golaveraj, capitol la care CSM Târgu Jiu stă mai bine decât echipa din Bistrița.

„Este o nouă zi și o luăm de la capăt. Vom întâlni formația din Bistrița, o echipă foarte pternică și extrem de bine organizată. Bistrița are în componență jucătoare cu multe meciuri în Liga Florilor și se anunță un meci destul de dificil. CSM Târgu Jiu este însă o echipă ambițioasă, motivată și încrezătoare în forțele proprii. Fetele au muncit enorm și au arătat în primele două partide ale turneului, că în momentul în care concentrarea este maximă, CSM-ul devine o echipă extrem de puternică”, a prefațat întâlnirea de astăzi, Andrei Enache, antrenorul secund al echipei gorjene.

Comment here