Handbal

CSM Târgu Jiu, VICTORIE și cu Gloria Bistrița, scor 24-18 / CSM Târgu Jiu, LIDERUL Seriei B

CSM Târgu Jiu a reușit astăzi a treia victorie în turneul de la Sf. Gheorghe. Elevele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache au trecut și de Gloria Bistrița, scor 24-18(12-9), în etapa a-III-a din Seria B a Diviziei A.

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu are un parcurs excelent până în acest moment. Gorjencele au trei victorii consecutive și s-au instalat în fotoliul de lider al Seriei B cu punctaj maxim.

Meciul a început într-o notă de echilibru, cele două formații au mers cap la cap în primele 20 de minute, după care formația gorjeană a reușit să se desprindă până la finalul primei părți la 3 goluri pe tabelă.

Partea secundă a întâlnirii s-a derulat după același scenariu, cu echipa antrenată de Liviu Andrieș la cârma jocului. Cu Ira Zinatullina, principala marcatoare a formației, CSM Târgu Jiu a închis tabela la 6 goluri diferență, scor final 24-18, rezultat care aduce a treia victorie în primul turneu al Seriei B și menține formația din Târgu Jiu în fotoliul de lider al seriei.

Liviu Andrieș le-a felicitat pe elevele sale pentru această victroei și s-a declarat mulțumit de evoluția lor în partida cu Bistrița. Pentru antrenorul gorjean victoria a fost cu atât mai importantă, cu cât la formația din Bistrița au evoluat 6 jucătoare de la prima echipă.

„Un meci foarte bun împotriva unei echipe de tradiție în handbalul feminin, cu o evoluție foarte bună a echipei noastre. La formația adversă au evoluat 6 jucătoare de la prima echipă și acesta este încă un motiv de bucurie pentru noi. Felicitări pentru fete!” – Liviu Andrieș.

CSM Târgu Jiu: Sara Abed Kader, Aron Bianca, Alina Ciuchiatu – Ira Zinatullina 6g, Cosmina Lia Cozma 5g, Cristina Predoi 4g, Bianca Stanca 3g, Mihaela Obedeanu 2g, Florentina Moisin 1g, Ștefania Chiriță 1g, Mădălina Olariu 1g, Irina Neacșu 1g, Valentina Toader, Andreea Olariu, Andreea Rotaru, Gabriela Frunză. Antrenori: Liviu Andrieș și Andrei Enache.

Maine, 5 Decembrie 2020, de la ora 10.00, CSM Târgu Jiu – CN Sf. Gheorghe.

Imaginile bucuriei după cea de a treia victorie a CSM Târgu Jiu!

Comment here