Handbal

Divizia A la handbal feminin va începe la 1 Decembrie. Robert Bălăeţ: Am confirmat oficial că echipa noastră va participa în noul sezon al Diviziei A

Veste bună pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu. Echipa antrenată de Liviu Andrieş şi Andrei Enache va lua startul la o nouă ediţie de campionat, cel mai probabil în jurul datei de 1 decembrie. Federația Română de Handbal a trimis echipelor de Divizia A adrese cu privire la începerea și desfășurarea sezonului 2020-2021.

Noul sezon competiţional ar urma să se desfășoare sub formă de turnee, cu același protocol medical ca și la primele eșaloane. Echipele trebuie să confirme sau să decline participarea la noua ediție de campionat până pe 30 octombrie.

Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a confirmat deja că formaţia gorjeană va participa în noul sezon al Diviziei A şi că obiectivul rămâne neschimbat, promovarea în Liga Florilor.

Robert Bălăeţ, director CSM Târgu Jiu: „Am primit adresa de la Federaţia Română de Handbal şi am confirmat oficial că echipa noastră va participa în noul sezon al Diviziei A. Am luat această hotărâre pentru că ne respectăm sportivii şi antrenorii. Deşi a fost o perioadă de incertitudine, echipa s-a antrenat, toate lumea a muncit şi vrem să jucăm pentru că ne-am făcut planuri pentru Liga Florilor. Sunt sigur că şi fetele şi staff-ul tehnic abia aşteaptă să înceapă campionatul. Ştim că traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere al epidemiei de coronavirus, dar vom face tot ceea ce trebuie pentru a respecta protocoalele medicale în vigoare. Cu toate că ne dorim ca regulile să fie mai ușoare, ne asumăm participarea.”

La feminin, primele turnee sunt preconizate a se disputa începând cu 1 decembrie, în următorul format: 4 turnee de câte 6 zile, cu câte 4 meciuri pe zi (3 etape, pauză, 2 etape) și 1 turneu de baraj de 3 zile cu câte 2 meciuri pe zi. Există şi propuneri care susțin organizarea mai multor turnee, mai scurte, în zilele de weekend.

Comment here