HandbalJuniori

Debut cu victorie şi pentru junioarele 3. Echipa lui Radu Costel a trecut de CS Novaci, scor 24-12

Debut cu victorie şi pentru echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu. Ziua de duminică, 18 septembrie, a consemnat şi debutul într-o nouă ediţie de campionat a junioarelor pregătite de Radu Costel. Cu Elena Buşe, într-o formă de zile mari, cu 10 goluri marcate, CSM Târgu Jiu s-a impus cu 24-12, la pauză 13-5, în faţa echipei CS Novaci, în prima etapă din Seria J a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 3.

Început bun de campionat pentru handbalistele grupei de junioare 3, care şi-au trecut deja o primă victorie în cont. Au trecut de CS Novaci, într-un meci pe care l-au dominat şi în care nu s-a pus problema echipei câştigătoare. Prima parte a meciului a fost la discreţia echipei lui Radu Costel, care a intrat la vestiare cu un avans de 8 goluri, 13-5. 

Repriza a doua a fost ceva mai echilibrată, dar tot cu CSM Târgu Jiu la cârma jocului. S-a încheiat 24-12, într-o partidă în care Elena Buşe a marcat 10 goluri, fiind cea mai bună jucătoare de pe teren. A fost urmată de Cleopatra Pîslaru, cu 5 goluri marcate. 

În ciuda rezultatului obţinut de elevele sale, Radu Costel s-a declarat parţial mulţumit de evoluţia acestora din teren. A fost un meci în care momentele bune de joc au alternat cu momentele de relaxare, aspect pe care antrenorul vrea să-l remedieze înainte de meciul de la Drobeta Turnu Severin, de etapa viitoare.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3: ”Un debut de campionat cu emoţii. Nu s-a pus niciun moment la îndoială cine va câştiga meciul. Sunt mulţumit, într-o oarecare măsură, de rezultat, dar nu mă pot declara satisfăcut în ceea ce priveşte atitudinea fetelor mele în confruntări de acest gen. Chiar dacă am întâlnit CS Novaci, o echipă cu puţini ani de handbal în spate, fetele trebuiau să fie mult mai active în faza defensivă şi mult mai incisive în atac. Am avut prea multe momente de relaxare pe parcursul celor 50 de minute de joc, cred că şi din cauza ritmului impus de adversare. Etapa următoare ne vom deplasa la Drobeta, iar în săptămâna ce urmează sper să remediem micile impedimente din meciul cu Novaci”.

CSM Târgu Jiu – CS Novaci 24-12(13-5)
CSM Târgu Jiu: Teodora Ruşeţ, Ana Maria Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Patrizia Ştefu, Elena Tofan, Anastasia Găvănescu, Ionela Văduva, Oana Ciobanu, Beatrice Popescu, Alexandra Popescu, Ionela Ungureanu, Maria Cojocaru, Elena Buşe, Carla Logăscu, Andreea Mindoiu. Antrenor: Radu Costel.

Etapa viitoare, duminică, 25 septembrie, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul echipei CSS Drobeta Turnu Severin.

Comment here