JunioriLupte

Debut cu medalie în competiţiile oficiale pentru juniorii secţiei de lupte a CSM Târgu Jiu / Nicolae Curcă, medalie de ARGINT la Campionatul Naţional de Lupte pe plajă

Debut de senzaţie în competiţiile oficiale pentru cei mai tineri luptători ai secţiei de lupte a CSM Târgu Jiu. În cadrul finalelor Campionatului Naţional de Lupte pe plajă juniori 4, de la Costineşti, sportivul gorjean Nicolae Curcă a obţinut medalia de argint la categoria 59 de kg, în timp ce Yanis Peciuc a ocupat locul 6 la categoria 35 de kg.

Doi dintre sportivii pregătiţi de antrenorul Mădălin Gorjanu, Nicolae Curcă şi Yanis Peciuc, au luptat, în premieră, pentru CSM Târgu Jiu la finalele Campionatului Naţional de Lupte pe plajă juniori 4 de la Costineşti. Sportivii gorjenii nu se întorc cu mâna goală de la malul mării. Nicolae Curcă a cucerit argintul la categoria sa de greutate, respectiv 59 de kg, în timp ce Yanis Peciuc, care a avut o evoluţie foarte bună, a ocupat locul 6 din 32 de concurenţi.

Duminică, 20 iunie, cei doi sportivi legitimaţi la CSM Târgu Jiu vor lupta din nou. Yanis Peciuc va intra la categoria 35 de kg, în timp Nicolae Curcă va evolua la categoria 55 de kg, ambii sportivi la categorii de vârstă superioare lor.

Este practic prima generaţie de luptători produsă de CSM Târgu Jiu sub îndrumarea antrenorului Mădălin Gorjanu. Munca depusă de antrenorul gorjean în ultimele luni în cadrul secţiei de lupte a CSM Târgu Jiu a şi dat primele rezultate notabile. Mădălin Gorjanu şi-a felicitat elevii pentru rezultatele obţinute.

Mădălin Gorjanu, antrenor secţia de lupte a CSM Târgu Jiu: „Vreau să-i felicit pentru modul în care au abordat prima competiţie oficială ca sportivi ai clubului nostru. Sunt foarte mulţumit de parcursul celor doi sportivi. Medalia obţinută de Nicolae Curcă sunt sigur că va atrage şi mai mulţi copii la sală şi mă face să privesc cu încredere spre viitor! Vreau să evidenţiez si parcursul foarte bun al lui Yanis Peciuc, sportiv care a câştigat trei meciuri la lupte pe plajă și a fost foarte aproape de o medalie la o categorie de vârsta superioară. Vreau să le mulţumesc domnului primar, Marcel Romanescu, dar și domnului Robert Bălăeţ, directorul CSM Târgu Jiu, pentru susţinere acordată în acest proiect!”

Comment here