Lupte

Cupa României U17, Călărași, 24-26 mai. Amelian Istrătescu va reprezenta CSM Târgu Jiu la Cupa României U17

Secția de lupte a CSM Târgu Jiu intră la finalul acestei săptămâni în febra unei noi competiții oficiale. Amelian Istrătescu, pregătit de Mădălin Gorjanu va participa la una dintre cele mai importante competiţii juvenile pe plan intern, Cupa României U17, organizată sub egida Federației Române de Lupte. Competiţia se va desfăşura în perioada 24-26 mai, la Călărași. CSM Târgu Jiu va merge la Cupa României U17 cu Amelian Istrătescu, la categoria 92 de kilograme. ”Sper să aibă o evoluție bună și să câștige cât mai multe meciuri. Sper să urmeze un an bun pentru el la această nouă categorie de vârstă”, a declarat antrenorul Mădălin Gorjanu, înainte de plecarea spre Călărași. 

La finalul acestei săptămâni, luptătorii din România se reunesc la Sala Poplivalentă din Călărași pentru Cupa României U17. Pe parcursul a trei zile de competiție, în perioada 24-26 mai, sute de luptători se vor confrunta pentru titlurile de campioni ai României. Este o competiție sportivă la care participă peste 500 de sportivi. Printre cei înscriși la turneu se află și talentatul luptător gorjean, Amelian Istrătescu, care nu este străin de competițiile naționale de juniori, diferă doar categoria de greutate. Dacă la competiția de anul trecut a intrat pe saltea la 71 de kilograme, de data acesta va concura la categoria 92 de kilograme. Tânărul sportiv legitimat la secţia de lupte a CSM Târgu Jiu s-a pregătit intens pentru una dintre cele mai puternice competiții juvenile interne. Mădălin Gorjanu consideră că Amelian are potenţial pentru un rezultat notabil și la această categorie de greutate.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: ”Amelian va intra la categoria 92 de kilograme, o categorie cu 12 kilograme peste categoria la care a concurat anul trecut. Am considerat că trebuie să încerce să lupte fără să slăbească, fără presiune, mai ales că este încă un copil și are tot timpul înainte să arate ce poate. Sper să aibă o evoluție bună și să câștige cât mai multe meciuri. Sper să urmeze un an bun pentru el la această nouă categorie de vârstă”.

Comment here