Handbal

Cupa României, Turul 2. CSM Târgu Jiu, debut în noua ediție a Cupei României. Marți, 13 februarie, ora 17.00: CSM Bacău -CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru debutul în Cupa României, ediția 2023-2024. Finalista Cupei României din sezonul trecut, CSM Târgu Jiu se deplasează în Moldova, pentru duelul cu CSM Bacău, echipă care evoluează în Liga 2. Partida din Turul 2 al Cupei României este programată pentru marți, 13 februarie, de la ora 17.00. ”Mergem la Bacău să câștigăm și să ne calificăm mai departe în Cupa României. Este o competiție în care vrem să mergem cât mai departe și, de ce nu, să prindem din nou un Final 4 al Cupei României” a declarat Liviu Andrieș despre obiectivul grupării gorjene în Cupa României.

Pentru CSM Târgu Jiu, Cupa României este o competiție aparte. Echipa lui Liviu Andrieș se întoarce în competiția prin intermediul căreia a obținut o performanță senzațională, calificarea în Cupa EHF European League, din postura de finalistă a Cupei României. Calificată direct în Turul 2 al competiției, CSM Târgu Jiu a dat peste un adversar facil, CSM Bacău, echipă de Liga 2. Chiar și în condițiile unui ritm infernal de meciuri, Liviu Andrieș nu își face griji pentru calificarea în următoarea fază a competiției. Principalul gorjean consideră că formația noastră este din toate punctele de vedere peste echipa din Bacău. Liviu Andrieș a dezvăluit și obiectivul echipei din Târgu Jiu pentru noul sezon de Cupa României, o nouă calificare în Final 4. 

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: „Am avut noroc la tragerea la sorți pentru Turul 2, pentru că am cazut cu o echipă de Liga 2, cu CSM Bacău. Este clar că din punct de vedere al calității noastre și al valorii suntem peste echipa din Bacău. Trebuie să ne ducem la Bacău să câștigăm și să ne calificăm mai departe în Cupa României și sper să avem același noroc, ca și anul trecut, și vom vedea apoi ce se va întâmpla pe parcursul următoarelor trageri la sorți și, de ce nu, să prindem din nou un Final 4 al Cupei României. Nu consider că trebuie să ne facem griji pentru acest meci de cupă, dar adversarul trebuie trata cu atenție, nu trebuie să subestimăm niciun adversar și va trebui să jucăm și să ne arătăm adevărata valoare, pentru că suntem o echipă de Liga Florilor. trebuie puțin lucrat la motivația fetelor pentru acet meci, ținând cont că întâlnim echipa din Bacău, de Liga 2, dar trebuie să se concentreze, pentru că este o competiție în care vrem să mergem cât mai departe, pentru că anul trecut am prins cupele europene din această competiție și, de ce nu, să încercăm și anul acesta”.

CUPA ROMÂNIEI RÂURENI
TURUL 2
BACĂU, SALA SPORTURILOR 
MARȚI, 13 FEBRUARIE 2024, ORA 17.00
CSM BACĂU – CSM TÂRGU JIU

Comment here