Baschet

CN U13 Masculin. Baschetbaliștii lui Toma Popescu, bilanț pozitiv după Turneul 1 din Grupa F. Rezultate + Super Galerie Foto

Echipa de baschet masculin U13 a CSM Târgu Jiu a încheiat Turneul 1 din Grupa F cu două victorii și o înfrângere. Timp de două zile, pe 10 și 11 februarie, Sala Voievod Litovoi din Târgu Jiu a fost gazda meciurilor în care s-au confruntat CSM Târgu Jiu, ACS Champions Buc-Cra, ACS Junior Craiova și ACS Heart Drobeta Turnu Severin. ”Pot spune că a fost un turneu bun pentru echipa noastră. Vreau să felicit toți sportivii pentru felul cum au luptat la acest turneu”, ne-a declarat la finalul celor două zile de competiție, antrenorul Toma Popescu.

Turneu bun făcut de baschetbaliștii lui Toma Popescu, încheiat cu un bilanț pozitiv, care menține echipa din Târgu Jiu în lupta pentru primele două poziții din grupă, care duc în faza superioară a competiției. Tinerii baschetbaliști gorjeni au început excelent turneul, cu o victorie categorică în fața grupării ACS Champions Buc-Cra, scor 70-24. Băieții lui Toma Popescu și-au continuat parcursul bun și în meciul doi, contra ACS Drobeta Turnu Severin. A fost o partidă la discreția gorjenilor, care s-au impus la pas, scor 93-26. Ultima partidă a turneului a fost și cea mai echilibrată. La capătul unui meci foarte disputat, CSM Târgu Jiu a fost foarte aproape de a treia victorie a turneului. Gorjenii au cedat la doar o posesie, scor 55-57, în partida cu ACS Junior Craiova. După turneul de la Târgu Jiu, băieții lui Toma Popescu rămân în cărți pentru calificarea în faza superioară a competiției. Returul este programat pentru finalul lunii februarie. 

Toma Popescu, antrenor echipa de baschet masculin U13 CSM Târgu Jiu: ”Per total a fost un turneu bun și cu reușite, dar și cu greșeli,de altfel normale. Vreau să felicit toți sportivii pentru felul cum au luptat, mai ales în ultimele minute cu cei de Juniors Craiova. Avem multe de învățat, dar cred că vom putea deveni o echipă mai bună”.

LOT U13 M CSM TÂRGU JIU: Tudor Crîngulescu, Flavius Lupulescu, Horia Sgondea, David Marin, Andrei Popescu, Radu Pescaru, Damian Covrig, Darius Deaconescu, Alexandru Folcuți, Boris Făiniș, Ianis Trăistaru, Octavian Bumbaru. Antrenor: Toma Dorin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA F / TURNEU 1
TÂRGU JIU, 10-11 FEBRUARIE, SALA VOIEVOD LITOVOI
SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ORA 13.00
CSM TÂRGU JIU – ACS CHAMPIONS BUC-CRA 70-24
SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ORA 20.00
CSM TÂRGU JIU – ACS CS HEART DROBETA TURNU SEVERIN 93-26
DUMINICĂ, 11 FEBRUARIE 2024, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU – ACS JUNIOR CRAIOVA 55-57

GALERIE FOTO: ALIN PEPTAN

Comment here