Baschet

Cupa României / Mediaș, 1-2 octombrie. CSM Târgu Jiu, dispute cu CSU Sibiu și SCM OHMA Timișoara. Porter Troupe: ”Obiectivul nostru este să trecem în următoarea fază a competiției”

CSM Târgu Jiu va avea parte de un final de săptâmână extrem de intens, cu două meciuri în Cupa României. Noul format al Cupei, cu grupe, trimite gruparea gorjeană la Mediaș, acolo unde se vor disputa meciurile din Grupa E. Porter Troupe și colegii lui se vor duela cu CSU Sibiu și SCM OHMA Timișoara. ”Cu aceste două echipe puternice trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a putea concura cu ele”, a declarat căpitanul Porter Troupe, care a prefațat astfel turneul de Cupă de la Mediaș.

Două confruntări foarte grele care vin după meciul mai puțin reușit din debutul Ligii Naționale. Înainte de plecarea spre Mediaș, Porter Troupe a făcut câteva referiri despre meciul cu Târgu Mureș. Căpitanul echipei crede că după o analiză atentă a meciului, atât el, cât și colegii lui trebuie să treacă repede peste momentul din prima etapă pentru a fi apți 100% din punct de vedere mental pentru Cupa României. Chiar dacă are în față două echipe tari din baschetul românesc, Porter Troupe pornește în noua ediție de cupă cu mentalitatea jucătorului care vrea să câștige fiecare meci. Liderul echipei noastre a fost foarte clar în ceea ce privește obiectivul din Cupa României: calificarea în următoarea fază a competiției.

CSM Târgu Jiu face parte din Grupa E, alături de CSU Sibiu și SCM OHMA Timișoara. Primul meci, cu echipa gazdă, CSU Sibiu, este programat sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 19.00. Cea de a doua confruntare, cu echipa din Timișoara, este programată pentru duminică, 2 octombrie, de la ora 19.00.

Comment here