Baschet

Cupa României 3×3 / Andrei Gheorghe: Am arătat că suntem o echipa unită. Vom încerca să câştigăm Cupa

CSM Târgu Jiu a fost fără îndoială supriza plăcută din debutul acestei ediţii de Cupa României 3×3 masculin. Gruparae gorjeană, aflată la prima experienţă de acest gen de la înfiinţarea clubului, a avut o evoluţie remarcabilă la Arena de Baschet. Printre artizanii acestei performanţe s-a numărat şi Andrei Gheorghe. Pivotul CSM-ului vrea să aducă trofeul la Târgu Jiu.

După două zile de turneu şi o serie senzaţională de rezulatate, Andrei Gheorghe a făcut o scurtă radiografie a performanţei CSM Târgu Jiu la prima sa participare în Cupa României 3×3.

„Suntem mulțumiți de rezultatele obținute după aceste două turnee de calificare. Au fost partide foarte tari şi solicitante din punct de vedere fizic. Primul turneu l-am câștigat, după o semifinală nebună cu Constanţa, când am revenit de la 17-10. Ne-am mobilizat foarte bine , ne-am ambiționat și am reușit sa câștigăm. Din păcate în cel de al doilea turneu am pierdut finala în faţa celor de la Pitești. Aceștia au reușit să își ia revanșa după ce în primul turneu i-am învins în finală.”

Andrei Gheorghe are gînduri mari după evoluţia CSM Târgu Jiu de la primele două turnee din Cupa României 3×3. Pivotul echipei gorjene vrea să câştige trofeul.

„După aceste rezultate, suntem calificaţi la Turneul Final din luna martie, unde vom încerca să câștigăm cupa”, a fost mesajul plin de optimism al lui Andrei Gheorghe.

Optimismul lui Andrei Gheorghe se bazează şi pe unitatea grupului.

„Mi-au plăcut foarte mult aceste turnee şi m-am simțit extraordinar în teren alături de colegii mei: Berca, Borşa si Roșu. Am arătat că suntem o echipa unită.”

Comment here