Handbal

CSM Târgu Jiu va juca în Seria B a Diviziei A. Gorjencele şi-au aflat adversarele, iar primul turneu va demara pe 2 decembrie

Noul sezon din Divizia A la handbal feminin va demara la începutul lunii decembrie, iar echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu şi-a aflat adversarele. Federaţia Română de Handbal a publicat componenţa celor trei serii, iar CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Seria B. Conform datelor publicate de FRH, competiţia ar urma să înceapă în sistem turneu, la începutul lunii decembrie.

Startul noului sezon din Divizia A este prevăzut pentru începutul lunii viitoare, când sunt programate a se disputa primele patru etape, toate în perioada 2-5 decembrie. În actuala stagiune din Divizia A s-au înscris 20 de echipe, care au fost împărțite în trei serii. Orașele de desfășurare nu au fost încă stabilite.

CSM Târgu Jiu va evolua în Seria B, din care mai fac parte CSU Oradea, CSU Reşiţa, CSU Timişoara, CSM Deva, CNE Sf. Gheorghe şi CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Formaţia antrenată de Liviu Andrieş şi Andei Enache va debuta în noul sezon pe data de 2 decembrie, într-un meci contra celor de la CSU Oradea.

CSM Târgu Jiu porneşte la drum cu obiectivul clar de a promova în Liga Florilor.

„Este o serie echilibrată, dar eu am mare încredere în formaţia noastră. Avem o echipă care poate promova. Ne respectăm adversarii, dar sper ca la final să fim pe un loc promovabil. Dacă totul se derulează în mod normal, fără probleme din cauza pandemiei, cred ca la anul vom fi în prima ligă. Sunt convins că fetele vor da totul pentru a promova. Cel mai mult îmi doresc ca fetele să fie sănătoase şi la ora primului turneu să aliniem cel mai bun 7,” a declarat directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ.

Programul echipei noastre la primul turneu:

2 decembrie: CSM Târgu Jiu – CSU Oradea
3 decembrie: CSM Târgu Jiu – CSU Reşiţa
4 decembrie: CSM Târgu Jiu – CS Gloria Bistrița
5 decembrie: CSM Târgu Jiu – CNE Sf. Gheorghe

Conform Regulamentului FRH pentru Divizia A cu 3 serii, primele două clasate din fiecare serie și cele mai bune 2 echipe de pe locul 3 se vor califica la turneul final. Dacă o echipă fără drept de promovare se va situa pe unul dintre primele 3 locuri, se va reface clasamentul fără rezultatele echipelor care nu au drept de promovare (echipa a doua a unui club de Liga Națională, echipe de juniori, C.N.E.-uri).

Comment here