Baschet

CSM Târgu Jiu – SCM U Craiova / Porter Troupe: Jocul va fi greu. Noi trebuie să fim o echipă unită, să rămânem concentrați, iar victoria este posibilă

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu va debuta în noul sezon din Liga Națională de Baschet Masculin cu un meci pe teren propriu. Gruparea gorjeană se va duela cu SCM U Craiova. Meciul de deschidere pentru ambele echipe în noua stagiune a Ligii Naționale se va disputa la Târgu Jiu. Partida este programată pentru sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 19.00. Căpitanul echipei gorjene, Porter Troupe, le cere colegilor săi să fie uniți și concentrați pentru debutul noului sezon, pentru a reuși un rezultat bun împotriva Craiovei.

INTERVIU PORTER TROUPE

Porter, bun revenit la Târgu Jiu. Cum a fost pentru tine reîntalnirea cu publicul de la Târgu Jiu? Un public care nu a uitat ce ai facut pentru orașul Târgu Jiu din punct de vedere baschetbalistic.

Porter Troupe: Mulțumesc mult. A fost frumos să-i revăd pe fani. A fost un sentiment extraordinar și m-am bucurat foarte mult de reîntâlnirea cu iubitorii de baschet din Târgu Jiu. În ciuda a ceea ce s-a întâmplat cu celelalte echipe de baschet din Târgu Jiu, m-am bucurat să văd că oamenii au rămas alături de acest fenomen și că au venit imediat alături de proiectul baschetbalistic de la CSM Târgu Jiu. Sper că în acest sezon echipa noastră să se descurce cât mai bine și în acest fel să umplem sala cu suporteri.

Începe un nou sezon de Liga Națională. Ai multe sezoane petrecute în baschetul românesc. Cum crezi că va fi noul acest sezon?

Porter Troupe: Întotdeauna intru optimist în fiecare sezon. Va fi un sezon lung, dar interesant. Sunt echipe puternice și echipe care pot furniza surprize. Dar știu că aici este un proiect pe termen lung. Așa că încerc să-mi țin picioarele pe pământ și să mă concentrez în fiecare zi. Voi da tot ce pot pe teren pentru a fi un lider și să controlez ceea ce pot controla pe parcursul acestui sezon.

Ce îți propui din punct de vedere personal pentru acest sezon?

Porter Troupe: În primul rând să fiu sanatos și să fiu cel mai bun lider pentru echipa mea.

Si ce obiectiv ai cu echipa pentru acest campionat?

Porter Troupe: Întotdeauna scopul este să câștigam cât mai multe jocuri. Știu că se vrea în playoff, acest lucru va fi dificil, dar nu este imposibil.

Debutul din Liga Națională va fi contra Craiovei. O echipă la care ai activat. Cum vezi duelul cu Craiova?

Porter Troupe: Simt o echipă a Craiovei foarte bună, jocul va fi greu. Noi trebuie să rămânem împreună, să jucăm ca o echipă unită și să rămânem concentrați, iar victoria este posibilă.

Un mesaj pentru fanii echipei din Târgu Jiu.

Porter Troupe: Vă rugăm să fiți alături de noi pentru a susține acest proiect. Sezonul este lung, aveti răbdare cu noi, vom lupta la fiecare meci!

Comment here