Handbal

CSM Târgu Jiu s-a despărțit de opt jucătoare. „Le mulțumim pentru munca depusă la CSM Târgu Jiu și le urăm mult succes pe mai departe!”

Echipa feminină de handbal senioare a CSM Târgu Jiu s-a despărţit de opt jucătoare la finalul sezonului recent încheiat. Sara Abed Kader, Bianca Aron, Lia Cosmina Cozma, Florentina Moisin, Petruța Argyelan, Diana Șamanț, Andreea Rotaru și Georgiana Cristina Predoi sunt jucătoarele cu care oficialii clubului gorjean au ajuns la un acord de încetare a raporturile contractuale.

La doar al doilea sezon în Divizia A de handbal feminin, CSM Târgu Jiu a reuşit un parcurs excepțional. Echipa a terminat Grupa B pe locul 2 și a reușit să se califice la Turneul Final de promovare în Liga Florilor, acolo unde elevele lui Liviu Andrieș au pierdut la mare luptă confruntarea cu CSU Ştiinţa Bucureşti, partidă decisă după aruncările de la 7m. Știința București avea să promoveze apoi în Liga Florilor.

Performanţa este una destul de mare, la doar doi ani de existență a clubului gorjean. Faptul că formația din Târgu Jiu s-a calificat la acest turneu final de promovare în Liga Florilor și că a terminat pe un onorabil loc 6 la nivelul întregii divizii A, arată că proiectul handbalistic de la Târgu Jiu este unul viabil și de viitor. Un aport important la realizarea acestei performanțe l-au avut și jucătoarele care și-au încheiat raporturile contractuale cu CSM Târgu Jiu: Sara Abed Kader, Bianca Aron, Lia Cosmina Cozma, Florentina Moisin, Petruța Argyelan, Diana Șamanț, Andreea Rotaru și Georgiana Cristina Predoi.

„Le mulțumim pe această cale pentru profesionalismul de care au dat dovadă în perioadă petrecută la Târgu-Jiu. Le mulțumim pentru munca depusă la CSM Târgu Jiu și le urăm mult succes pe mai departe!”

Pentru CSM Târgu Jiu urmează un nou capitol, un nou sezon. Pe lângă jucătoarele rămase în lot, oficialii clubului gorjean poartă în aceste zile tratative cu mai multe handbaliste pentru reîntregirea lotului. Reunirea lotului pentru noul sezon competițional este programată pentru data de 20 iulie.

Comment here