Handbal

CSM Târgu Jiu pune în vânzare abonamente pentru meciurile echipelor de handbal și baschet pentru sezonul 2022-2023

CSM Târgu Jiu lansează începând din data de 3 august 2022, campania de vânzare de abonamente pentru sezonul 2022-2023, atât pentru echipa de handbal feminin, care va evolua în Liga Florilor, cât și pentru echipa de baschet masculin, care evoluează în Liga Națională de Baschet Masculin.

Prețul unui abonament este de 150 lei pentru fiecare dintre cele două echipe de seniori ale clubului nostru. Abonații își vor putea alege locul pe care vor să-l ocupe în Sala Sporturilor, iar posesorii de abonamente vor avea prioritate la acces la meciurile echipelor CSM Târgu Jiu în cazul în care, din diverse cauze, numărul de spectatori va fi restricționat în Sala Sporturilor. Și în aceast sezon se acordă gratuitate pentru copiii cu vârsta de până la 18 ani, iar intrarea se face doar prin prezentarea unui act doveditor, spre exemplu carte de identitate, acolo unde este cazul, sau carnetul de elev, în limita locurilor disponibile.

Cei care doresc sa achiziționeze abonamente pentru sezonul 2022-2023 sunt așteptați la sediul clubului, la parterul Stadionului „Municipal” din Târgu Jiu, în apropierea fostului Ștrand.

Handbal

PREȚURI ABONAMENTE HANDBAL SEZON 2022/2023:
Prețuri abonamente:
150 Lei – acces general

PREȚURI BILETE HANDBAL SEZON 2022/2023:
15 Lei – acces general

Baschet

PREȚURI ABONAMENTE BASCHET SEZON 2022/2023:
Prețuri abonamente:
150 Lei – acces general

PREȚURI BILETE HANDBAL BASCHET SEZON 2022/2023:
15 Lei – acces general

Condițiile de acces la meciurile echipei noastre sunt decise în funcție de prevederile legale și normele impuse de autoritățile publice pentru accesul la evenimentele sportive. În funcție de evoluția situației epidemiologice la nivel local și național, toți abonații își asumă obligativitatea de a se conforma deciziilor clubului CSM Târgu Jiu privind accesul la meciuri, indiferent care sunt acestea, inclusiv posibilitatea de a participa la meciuri doar în anumite condiții specifice sau imposibilitatea de a participa la meciuri chiar și cu un abonament valid pentru actualul sezon. În acest ultim caz, de imposibilitate de a participa la meciuri chiar și cu un abonament valid pentru actualul sezon, abonamentele se vor reporta pentru următorul sezon, proporțional cu numărul de meciuri la care ați participat până la intrarea în vigoare sau după intrarea în vigoare a restricțiilor.

Acreditări mass-media pentru sezonul 2022-2023
Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu anunță că accesul ziariștilor la evenimentele sportive pe care le organizează se va face doar în baza acreditărilor pe care le vor primi, ca urmare a cererilor depuse. Instituțiile de informare în masă, redacțiile radio, TV, presă scrisă sau on-line care doresc acreditarea ziariștilor pentru evenimentele sportive desfășurate în organizarea CSM Târgu Jiu sunt invitate ca în perioada următoare să depună cererile de acreditare, fie la sediul CSM Târgu Jiu, aflat la parterul Stadionului „Municipal” din Târgu Jiu, fie pe adresa de e-mail  office@csmtargujiu.ro. Fiecare redacție va primi maxim două acreditări, o acreditare pentru un reporter, iar cea de-a doua pentru un fotoreporter/cameraman. Cererile de acreditare vor cuprinde obligatoriu antetul instituției/redacţiei care solicită acreditarea, numele și prenumele celor pentru care se solicită acreditarea, precum și un număr de telefon la care poate fi contactată persoana pentru care se solicită acreditarea. Accesul la evenimentele sportive organizate de CSM Târgu Jiu se va face în baza acreditării acordate, fiind obligatoriu ca, în cazul în care este solicitată, să fie prezentată și legitimația de serviciu.

Comment here