Handbal

CSM Târgu Jiu- Naţional Râmnicu Vâlcea, duminică, 3 noiembrie, ora 11.00/Lema Elena Bokonde, jucatoare împrumutata de la CSM București poate debuta pentru CSM Târgu Jiu

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu vor juca duminică la Sala Sporturilor un meci dificil cu Național Râmnicu Vâlcea. În acest meci ar putea debuta la formația din Târgu Jiu noua achiziție a CSM, Lema Elena Bokonde, jucatoare împrumutata de la CSM București.

Sala Sporturilor din Targu Jiu va gazdui duminica meciul echipei de handbal senioare a CSM Targu Jiu cu National Rm. Valcea. CSM Targu Jiu va avea un meci dificil dar foarte important. Handbalistele antrenate de Liviu Andries isi pot consolida pozitia a treia in clasamentul seriei C cu o victorie in meciul de duminica. Si la acest meci vor absenta cele doua jucatoare din Ucraina, care nu au drept de joc si care au avut o evolutie foarte buna in meciul tur de la Ramnicu Valcea, castigat de gorjence cu 28-24.

Antrenorul Liviu Andries spera sa poata apela la noua achizitie a CSM, Lema Elena Bokonde, handbalista imprumutata de la echipa de junioare a CSM Bucuresti care evolueaza pe postul de extrema stanga.

Comment here