Handbal

CSM Târgu Jiu le urează multă baftă tuturor elevilor care susțin în această săptămână Evaluarea Națională! Vă ținem pumnii și baftă tuturor!

Evaluarea Naţională 2020 începe astăzi, 15 iunie, cu proba la literatura română. Elevii de clasa a VIII a sunt puşi faţă în faţă cu primul lor examen important. În viaţa tuturor există un moment în care trebuie să ne demonstrăm nouă, părinţilor şi bunicilor noştri că putem face faţă primului pas hotărâtor din viaţa de elev: examenul de finalizare a ciclului gimnazial. Acesta este primul examen important din viaţa unui elev, ce trebuie susţinut într-o perioadă dificilă – adolescenţa. Este momentul în care se susţine un test ce va hotărî drumul pe care fiecare va merge mai departe, peste care se suprapun emoţia, ambiţia şi dorinţa părinţilor.

Peste 3000 de elevi, absolvenți ai clase a VIII-a din județul Gorj s-au înscris anul acesta la examenul de Evaluare Națională. Printre acesția se numără și tinerii sportivi ai clubului CSM Târgu Jiu: Ștefania Arderean, Teodora Țîrcă, Carla Surcel, Ana Encescu, Casiana Spineanu, componente ale echipei de baschet a CSM Târgu Jiu, în timp ce de la echipa de handbal junioare intră în examene: Valentina-Bianca Pînișoară, Adela Gorun, Irina Bușă, Karina Băluță, Bianca Afrim, Daria Iordache, Flavia Raczek, Iulia Constantin, Andreea Cîmpeanu.

CSM Târgu Jiu le urează multă baftă tuturor elevilor care susțin în această săptămână Evaluarea Națională! Vă ținem pumnii și baftă tuturor!

Comment here