Baschet

CSM Târgu Jiu, debut în noul sezon competițional pe 24 septembrie în Cupa României

CSM Târgu Jiu va lua startul în noul sezon de baschet masculin pe 24 septembrie, dată la care FRB a fixat manșa tur din Turul 1 din Cupa României. Tragerea la sorții a partidelor din CR va avea loc pe 25 august, la Focșani.

Baschetbaliștii grupării gorjene vor debuta în sezonul competițional 2021-2022 în primul tur al Cupei României. Oficialii FRB au decis că toate cele 16 echipe înscrise în Liga Națională vor lua startul în Cupa României încă din primul tur. Partidele din manșa tur vor avea loc pe 24 septembrie, iar returul pe 28 septembrie. Liga Națională de Baschet Masculin va debuta pe 2 octombrie.

Tragerea la sorți a confruntărilor din prima fază a acestei competiții, dar și stabilirea exactă a programului Ligii Naționale se va desfășura pe data de 25 august, la Focșani.

Până în acest moment au semnat prelungirea contractelor cu formația antrenată de Jordanco Davitkov: Camil Berculescu, Alexandru Berca, Kevin Allen și Andrei Gheorghe. Au sosit la CSM Târgu Jiu în aceasta vară: Porter Troupe, Brandon Sly, Ahmed Bashir și Octavian Ilie.

Comment here