Handbal

CSM Târgu Jiu – CSM Deva, sâmbătă, 20 august, ora 18.00. PREZENTAREA LOTULUI CSM TÂRGU JIU – ora 17.30

CSM Târgu Jiu va disputa sâmbătă, 20 august, de la ora 18.00, în compania echipei CSM Deva, o nouă partidă de verificare, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Cu această ocazie va avea loc și prezentarea lotului echipei de handbal feminin cu care CSM Târgu Jiu va aborda sezonul 2022-2023 din Liga Florilor, primul din istoria clubului pe prima scenă a handbalului românesc. 

Sâmbătă, 20 august, de la ora 17.30, suporterii echipei CSM Târgu Jiu și iubitorii de handbal sunt așteptați la prezentarea lotului echipei de handbal feminin. Cu această ocazie, suporterii gorjeni vor face cunoștință cu handbalistele care fac parte din lotul echipei pentru sezonul 2022-2023. Este un eveniment la care ne dorim să avem parte de susținerea minunatului nostru public, pe care-l așteptăm să vină în număr cât mai mare la Sala Sporturilor, pentru că susținerea și încurajările publicului ne-au purtat de atâtea ori către victorie și în cele din urmă la realizarea visului de a avea o echipă în Liga Florilor. Urmează un nou început și vă așteptăm să fim din nou împreună. Hai CSM!

Imediat după prezentarea lotului va urma meciul cu CSM Deva, care încheie seria meciurilor de verificare înainte de debutul în Liga Florilor. Este o ultimă repetiție cu public pentru echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache care va debuta în Liga Florilor duminică, 28 august, de la ora 12.00, împotriva echipei CS Dacia Mioveni.

CSM Târgu Jiu 2022-2023: Ekaterina Dhzukeva, Bianca Ștefania Chiriţă, Oana Maria Bucă, Vanessa Leona Predescu, Alexandra Gavrilă, Angela Cioca Pușcaș, Valentina Toader Trică, Alina Ștefania Ciuchiatu, Elena Marica Bercu, Daniela Necula, Ira Zinatullina, Pal Ceandani Mădălina, Florența Ilie, Iulia Maria Andrei, Elena Cristina Popovici, Ana Cătălina Ciolan, Cristina Boian, Katarina Pavlovic, Sabine Klimek. Antrenori: Liviu Andrieș și Andrei Enache. Antrenor portari: Gore Albici. Maseor: Petre Tocaru.

 

Comment here