Handbal

CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 22-22, partida amicală de verificare cu CS Dacia Mioveni

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 22-22, partida amicală de verificare cu CS Dacia Mioveni. Meciul s-a disputat vineri, 18 noiembrie, de la ora 17.00, pe terenul echipei din Mioveni.

Cum Liga Florilor este în pauză, iar competiţia internă se reia abia spre finalul lunii, pe lângă antrenamentele zilnice, era nevoie şi de o partidă de verificare. Astfel, pentru a reintra în ritmul competiţional, oficialii gorjeni s-au înţeles cu cei de la Mioveni pentru o partidă test. CSM Târgu Jiu a jucat la Mioveni fără patru jucătoare: Angela Cioca şi Pal Ceandani, cu mici probleme medicale, Pavlovic, aflată la naţionala Croaţiei, şi din păcate, Daniela Necula, care a suferit o teribilă accidentare la începutul săptămânii şi va fi indisponibilă pentru tot restul sezonului.

Dacia Mioveni şi CSM  Târgu Jiu au oferit un meci echilibrat, disputat, dar şi extrem de util, cel puţin pentru formaţia gorjeană, şi cel mai important, s-a încheiat fără a apărea vreo accidentare. Liviu Andrieş a rulat tot lotul avut la dispoziţie. Antrenorul gorjean a declarat că este mulţumit de modul în care a arătat echipa la acest meci. 

Liviu Andrieş, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”A fost un meci bun de pregătire având în vedere faptul că venim după o pauză atât de lungă. Sunt mulţumit că echipa a arătat bine din punct de vedere fizic şi că am reușit sa dăm minute tuturor fetelor. Mă bucur și că nu au apărut accidentări”.

Intresant este faptul că după cele 60 de minute de joc, cei doi antrenori au vrut să beneficieze la maximum de acest meci amical şi au convenit ca cele două echipe să mai dispute o repriză de 15 minute. Rotaţia mai scurtă din angrenajul grupării gorjene şi-a spus cuvântul şi gazdele s-au impus în parţialul de 15 minute cu 9-6. 

La reluarea campionatului, în etapa a-8-a din Liga Florilor, duminică, 4 decembrie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Comment here