Baschet

CN U16 MASCULIN, Grupa D, Turneu 3. CSM Târgu Jiu va juca pe 18 și 19 noiembrie, la Craiova, cu ACS Champions Craiova și CSS Târgu Jiu

După debutul juniorilor U14 de vineri, de la Craiova, în Bănie vor ajunge și juniorii U16 CSM Târgu Jiu, pentru Turneul 3 din Grupa D. Baschetbaliștii pregătiți de Adrian Roșu vor juca pe 18 și 19 noiembrie, respectiv sâmbătă și duminică, cu CSS Târgu Jiu și ACS Champions Craiova. ”La acest turneu îmi doresc ca toți cei care vor juca să evolueze la capacitate maximă, cum au făcut-o și în primele doua turnee”, a declarat antrenorul juniorilor U16, Adrian Roșu.

Băieții lui Adrian Roșu sunt ca și calificați în faza superioară a competiției, în Grupa Valorică A, unde vor juca pentru calificarea la Turneul Semifinal. În Bănie, băieții lui Adi Roșu vor juca cu aceleași două echipe ca și în primele două turnee: CSS Târgu Jiu și ACS Champions Craiova. Indiferent de rezultatele de la Craiova, CSM Târgu Jiu nu mai poate pierde locul 1 în grupă, însă Adrian Roșu vrea ca jucătorii săi să evolueze la capacitate maximă, la fel ca în primele două turnee. 

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”Mergem la Craiova unde vom juca cu aceleași echipe ca în primele două turnee. Vor fi meciuri bune, având în vedere că voi juca mai mult cu cei care nu prea prind minute. În acest turneu nu ne interesează prea mult rezultatele, având în vedere că nu putem pierde primul loc din grupă chiar și cu două înfrângeri. Așa că, la acest turneu îmi doresc ca toți cei care vor juca să evolueze la capacitate maximă, cum au făcut-o și în primele doua turnee. După acest turneu vor începe etapele pentru calificarea la Turneul Semifinal, așadar am nevoie ca toți băieții să fie pregătiți”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA D, TURNEU 3
CRAIOVA, SALA SPORTURILOR IȘALNIȚA

SÂMBĂTĂ, 18 NOIEMBRIE, ORA 17.00
CSM TÂRGU JIU – CSS TÂRGU JIU
DUMINICĂ, 19 NOIEMBRIE, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU – ACS CHAMPIONS BUC-CRA

Comment here