Baschet

CN U14 MASCULIN. CSM Târgu Jiu, la ora debutului. Echipa pregătită de Carlos Popescu este în Grupa I și va juca primul turneu la Craiova

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru debutul în noua ediție de campionat, sezonul 2023-2024. Echipa pregătită de Carlos Popescu se va deplasa în perioada 17-19 noiembrie, la Craiova, acolo unde se dispută meciurile din cadrul Turneului 1 din Grupa 1. ”Debutăm cu un format al turneului care va evidenția în primul rând pregătirea și potențialul fizic al sportivilor. În aceste ultime momente de pregătire totul pare ceva nou, presiunea crește, dorința este mare pentru un început cât mai bun” a prefațat debutul în noul sezon, antrenorul Carlos Popescu.

Tinerii baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu se vor deplasa la finalul acestei săptămâni, în Bănie, pentru primul turneu stagional. Băieții pregătiți de Carlos Popescu au fost repartizați în Grupa I, din care mai fac parte SCM U Craiova, ACS Îngerii Băniei Craiova, ACS Champions Craiova și CSU U VT Timișoara. Despre debutul de campionat ne-a vorbit antrenorul Carlos Popescu. 

Carlos Popescu, antrenor echipa de baschet masculin U14 CSM Târgu Jiu: ”Iată-ne ajunși la debutul în noul sezon competițional 2023-2024, moment îndelung așteptat și cu emoție de sportivii categoriei U14M. Împartășesc cu sinceritate că și eu ca antrenor am oarecum emoții privind prestația lor. Este ceva firesc, este ceva normal pentru fiecare antrenor căruia îi pasă de sportivii săi. În aceste ultime momente de pregătire totul pare ceva nou, presiunea crește, dorința este mare pentru un început cât mai bun. Debut de campionat în Bănie, cu un format al turneului care va evidenția în primul rând pregătirea și potențialul fizic al sportivilor. Grupă de 5 echipe, se vor disputa 4 meciuri pentru fiecare echipă de vineri până duminică. Cunoaștem un singur adversar din 4. Teoretic în acest moment ca și echipă, ar trebui să știm ce vrem în primul rând de la noi. Rămâne să vedem în ce măsură o putem demonstra și pe teren. Am crescut, sperăm să fim responsabili și, cu siguranță nu vom fi superficiali în privința adversarului până la fluierul de încheiere al partidei, indiferent de cum va arăta tabela electronică. Sperăm ca în următoarele 36 de ore roster-ul să rămână complet, apt pentru joc. Sperăm într-un rezultat bun, care să definească și mai mult sensul de ECHIPĂ!”

LOT CSM TÂRGU JIU: Matei Scornea, Sandu Dore, Vladimir Gugea, Rareș Gionea, Luca Pop-Manta, Rareș Staicu, Radu Puiu, Darius Savu, Tudor Crîngulescu, Rareș Ciobanu, Mario Vezure, Alex Aniniș. Antrenor: Carlos Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U14 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
16-19 NOIEMBRIE
CRAIOVA, SALA ION CONSTANTINESCU
GRUPA I / TURNEU 1
VINERI, 17 NOIEMBRIE, ORA 13.00
CSM TÂRGU JIU – ACS CHAMPIONS CRAIOVA

SÂMBĂTĂ, 18 NOIEMBRIE, ORA 15.00
CSM TÂRGU JIU – CSU UVT TIMIŞOARA
DUMINICĂ, 19 NOIEMBRIE, ORA 10.00
CSM TÂRGU JIU – SCM U CRAIOVA
DUMINICĂ, 19 NOIEMBRIE, ORA 14.30/15.00
CSM TÂRGU JIU – ACS ÎNGERII BĂNIEI CRAIOVA

Imagini de la antrenamente de pregătire înaintea debutului de campionat rezervat categoriei U14M sezon 2023-2024.

Comment here