Baschet

CN U16 Masculin, Grupa 2, Etapa 2. Sâmbătă, 9 decembrie, ora 08.00: CS Viitorul Cluj Napoca – CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu își continuă în acest weekend seria meciurilor din Grupa Valorică A, Faza a 2-a a Campionatului Național. Tinerii baschetbaliști gorjeni se vor deplasa în Ardeal, la Cluj Napoca, pentru confruntarea din etapa a 2-a din Grupa 2, cu CS Viitorul Cluj Napoca. Meciul este programat pentru sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 8.00. 

Vă reamintim că în partea a doua a campionatului s-au calificat 18 echipe, care au fost împărțite în trei grupe. Jucătorii pregătiți de Adrian Roșu fac parte din a doua grupă, acolo unde au mai fost repartizate și echipele ACS Champions Buc-Cra, CSS Viitorul Cluj-Napoca, ABC Galactica Brașov, CSM Deva și CSM Oradea. În faza a 2-a se va juca în sistemul tur-retur. La Turneul Semifinal se vor califica primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune două locuri 3. 

În prima etapă din Grupa Valorică A, CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie categorică, scor 96-52 în fața echipei ACS Champions Craiova. În etapa a 2-a, într-o confruntare extrem de matinală, se întâlnesc două dintre cele mai în formă echipe din Grupa 2, CSM Târgu Jiu și Viitorul Cluj Napoca. Adrian Roșu a studiat jocul adversarei de sâmbătă dimineața și consideră că CSM Târgu Jiu poate obține victoria la Cluj. 

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”Ne așteaptă un meci strâns cu Clujul. Când vorbim de grupa noastră, cred că ea este echipa cea mai puternică. M-am uitat la meciurile lor și am observat niște tipare pe care vom încerca să le stopăm. Vreau să-i facem să intre în jocul nostru. Și noi la rândul nostru avem o echipă puternică și vom merge la Cluj să obținem o victorie. Vom vedem pe parcursul meciului cum ne vom adapta la condițiile de joc pentru a ne putea întoarce acasă victorioși”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA VALORICĂ A
GRUPA 2, ETAPA 2

CLUJ NAPOCA, SALA POLIVALENTĂ B

SÂMBĂTĂ, 9 DECEMBRIE, ORA 08.00
CSS VIITORUL CLUJ NAPOCA – CSM TÂRGU JIU

 

Comment here