Baschet

Liga 1 Baschet Masculin, Etapa 9. Baschetbaliștii lui Adrian Roșu vor victoria în ultima etapă a turului. Duminică, 10 decembrie, ora 18.00: Agronomia București – CSM Târgu Jiu2

Echipa de baschet masculin CSM Târgu Jiu2, care activează în Liga 1 de baschet masculin, va încheia turul de campionat din Grupa A, în deplasare, cu CS Agronomia București. Meciul, care contează pentru etapa a 9-a, se va disputa duminică, 10 decembrie, de la ora 18.00, și poate fi urmărit pe canalul FRBTV. ”Este ultima etapă din tur și trebuie să ne reluăm adevărata față. În ultimele meciuri nu am fost noi. Am avut o discuție importantă cu băieții și sper ca în acest meci să demonstreze din nou de ceea ce sunt capabili”, a declarat Adrian Roșu, care a prefațat astfel meciul de la finalul săptămânii.

În Sala Agronomia din București se anunță un meci extrem de interesant la finalul acestei săptămâni, între ocupanta locului 2, Agronomia București, și ocupanta locului 3, CSM Târgu Jiu2. Gazdele au 14 puncte, după 6 victorii și două eșecuri, în timp ce gorjenii au 12 puncte, după ce au înregistrat 4 victorii și tot atâtea înfrângeri. Băieții lui Adrian Roșu merg la București cu gândul de a câștiga partida. Gorjenii vor să pună capăt seriei de rezultate negative înregistrate în ultimele etape și să încheie turul de campionat cu un bilanț pozitiv. Antrenorul grupării gorjene și-a stabilit câteva obiective pentru acest meci.

Adrian Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu2: ”Meciul cu Agronomia vine cu multe obiective de punctat. În primul rând cel de a lupta pe teren. Este ultima etapă din tur și trebuie să ne reluăm adevărata față. În ultimele meciuri nu am fost noi. Am avut o discuție importantă cu băieții și sper ca în acest meci să demonstreze din nou de ceea ce sunt capabili. Orice meci este greu dacă ți-l faci greu. Este atât de simplu. Eu cred că putem juca împotriva oricărei echipe din grupa noastră. Este vorba de concentrare și implicare. Eu cred că băieții au înțeles acest mesaj și că vor executa planul de joc, implicați și cu dăruire. În al doilea rând meciul este unul prielnic pentru a încheia turul cu un bilanț pozitiv, dar și pentru a ne relua trendul ascendent pe care l-am prestat la începutul sezonului”.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA A / ETAPA 9
BUCUREȘTI, SALA AGRONOMIA
DUMINICĂ, 10 DECEMBRIE, ORA 18.00
LIVE PE FRBTV
CS AGRONOMIA BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU 2 

Comment here