Baschet

CN U14 Masculin. Turneul 5 din Grupa 6 se disputa la Târgu Jiu, pe 16 și 17 martie. CSM Târgu Jiu se va confrunta cu ACS U BT Cluj Napoca, CS Andu Galben Sibiu și CSU UVT Timișoara

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu va juca în acest weekend, pe teren propriu, meciurile din Turneul 5, Grupa 6 din Faza a 3-a a Campionatului Național. Timp de două zile, pe 16 și 17 martie, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu ACS U BT Cluj Napoca, CS Andu Galben Sibiu și CSU UVT Timișoara. 

CSM Târgu Jiu va organiza, la finalul acestei săptămâni, turneul retur din Grupa 6. Sala ”Voievod Litovoi” din Târgu Jiu va fi gazda întrecerilor din acest weekend. Fără o serie de jucători de bază, echipa pregătită de Carlos Popescu a pierdut toate cele 3 partide ale primului turneu. Acum, antrenorul gorjean speră ca lucrurile să stea cu totul altfel și echipa sa să arate o cu totul altă față. Carlos Popescu le cere jucătorilor săi să intre pe parchet cu atitudine și să practice un joc colectiv, pentru a obține un bilanț pozitiv la finalul celor două zile de turneu.

Carlos Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu U14 Masculin: ”Sâmbătă și duminică găzduim manșa retur din Grupa 6, respectând formatul seriei, dar și componența acesteia. Știm deja potențialul adversarilor, sperăm într-un joc cât mai concret în privința colaborărilor pe teren, sperăm și trebuie să demonstrăm atitudine pe teren, să exprimăm în totalitate potențialul maxim al echipei. Este cu siguranță un turneu solicitant pentru toate echipele componente din grupă. Vom vedea la momentul jocului dacă reușim să exprimăm ceea ce ne dorim cu toții, un baschet calitativ. Totodată, de menționat faptul că, pe plan local, sunt în desfășurare deja competițiile școlare baschetbalistice în cadrul ONSȘ. Am amintit acest fapt deoarece sportivii noștrii caută să se remarce și în această competiție școlară amintită. Copii trebuie să se bucure cât mai mult în privința jocului de baschet și asta nu face decât să întărească pasiunea pentru acest minunat sport”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Rareș Gionea, Luca Pop-Manta, Rareș Staicu, Radu Puiu, Darius Savu, Tudor Crîngulescu, Rareș Ciobanu, Radu Coconețu, Matei Scornea, Mihai Șcheau, Flavius Lupulescu, Mario Vezure. Antrenor: Carlos Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U14 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
FAZA III

GRUPA 6 / TURNEUL 5 / 16-17 MARTIE 2024
SALA ”VOIEVOD LITOVOI” TÂRGU JIU
SÂMBĂTĂ, 16 MARTIE 2024, ORA 11.30
CSM TÂRGU JIU – ACS U BT CLUJ-NAPOCA
SÂMBĂTĂ, 16 MARTIE 2024, ORA 19.30
CSM TÂRGU JIU – CS ANDU GALBEN SIBIU
DUMINICĂ, 17 MARTIE 2024, ORA 10.00
CSM TÂRGU JIU – CSU UVT TIMIȘOARA

Comment here