Handbal

Duminică, 17 martie(ora 11.00), meci tare pentru echipa de tineret a CSM Târgu Jiu. Handbalistele lui Andrei Enache se vor duela cu Rapid București

Echipa de handbal feminin tineret a CSM Târgu Jiu are programată, la finalul acestei săptămâni, o nouă confruntare în campionat. Duminică, 17 martie, CSM Târgu Jiu va juca cu Rapid București, într-un meci care contează pentru etapa a 12-a din Campionatul Național de Tineret. Meciul va începe la ora 11.00. 

După o pauză destul de lungă, Federația Română de Handbal a programat două etape în această săptămână. Miercuri s-a disputat etapa a 11-a, iar finalul săptămânii programează runda cu numărul 12. Echipa pregătită de Andrei Enache va juca duminică cu Rapid București. Echipa bucureșteană e pe locul 3 în Seria B, în timp ce echipa lui Andrei Enache este pe locul 7. Se anunță un meci dificil, dar gorjencele vor victoria. În opinia antrenorul gorjean, un succes contra Rapidului este posibil dacă fetele sale vor intra pe teren cu acesași atitudine pe care au avut-o în prima parte a întâlnirii de la Mioveni.

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Tineret: ”După partida de miercuri, de la Mioveni, ne-am întors la antrenamente și am continuat pregătirea în vederea meciului de duminică, cu Rapid. Dacă vom avea pe tot parcursul meciului cu Rapid atitudinea pe care am avut-o în prima parte a confruntării de la Mioveni, atunci ne putem gândi, de ce nu, și la o victorie”.

CSM Târgu Jiu TineretDumitru Daria, Raluca Chiriac, Ariana Cercel, Rebeca Rasoveanu, Teodora Nicula, Minodora Ancuța, Alesia Cismașu, Ioana Procopie, Cristina Chirea, Valentina Pînișoară, Maria Antofie, Irina Bușă. Antrenor: Andrei Enache. Preparator: Florentin Stali.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TINERET FEMININ
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 12
DUMINICĂ, 17 MARTIE 2024
ORA 11.00
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
DACIA MIOVENI – RAPID BUCUREȘTI

Comment here