Baschet

CN U13 Feminin. Baschetbalistele pregătite de Laurențiu Răuț au încheiat primul turneu din Grupa B. REZULTATE

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu s-a deplasat în weekend la București, acolo unde pe 10 și 11 februarie a disputat meciurile din cadrul Turneului 1 din Grupa B a Campionatului Național rezervat junioarelor U13. Tinerele baschetbaliste pregătite de Laurențiu Răuț au reușit să câștige partida de debut a turneului, dar a pierdut următoarele două meciuri. ”Suntem la început de drum și mai avem mult de muncă la ceea ce înseamnă atitudine și curaj în joc”, a explicat bilanțul de la acest turneu, antrenorul Laurențiu Răuț.

Timp de două zile, pe 10 și 11 februarie, la București, au avut loc meciurile din primul turneu din Grupa B din Faza a II-a din Campionatul Național U13 Feminin. CSM Târgu Jiu a fost repartizată într-o grupă alături de CSM Constanța, ACS Genial Baschet 22 București și ABC Leii București. Fetele lui Laurențiu Răuț au început bine turneul cu o victorie categorică în fața CSM Constanța, scor 76-32. A fost o partidă dominată fără probleme de echipa din Târgu Jiu. Fetele lui Laurențiu Răuț au abordat cu mare încredere și următoarea partidă, cu ABC Leii București. Meciul a fost unul foarte echilibrat, în care gorjencele au fost foarte aproape de o nouă victorie, dar au pierdut la o posesie, scor 35-37, în fața echipei ABC Lei București. Cu moralul ușor zdruncinat după înfrângerea la limită din meciul cu Leii, dar și cu o doză de oboseală acumulată în primele două partide, CSM Târgu Jiu a cedat în ultima partidă, scor 8-43, contra ACS Genial Baschet 22 București. Laurențiu Răuț a făcut o scurtă analiză a turneului din weekend și speră ca echipa sa obțină mai mult de la următorul turneu.

Laurențiu Răuț, antrenor echipa de baschet feminin U13 CSM Târgu Jiu: ”După încheierea primului turneu pot să spun că lipsa de experiență și-a spus cuvântul, în special în meciul cu Leii, iar la ultimul meci, din păcate, oboseala și-a spus cuvântul. Așteptăm cel de-al doilea turneu, unde speram să ne luăm revanșa față de Leii București și să încercăm să reușim mai mult în cel cu Genial Baschet București. Suntem la început de drum și mai avem mult de muncă la ceea ce înseamnă atitudine și curaj în joc”.

CSM Târgu Jiu U13: Alexia Drăgușin, Arina Dragotescu, Alexandra Măda, Raluca Ciuvăț, Andreea Țîrcă, Anais Gîrjoabă, Ilaria Nassif, Silvia Bădoi, Ana Maria Besoi, Ranya Graure, Anastasia Sîrbu, Sophia Paraschiv. Antrenor: Laurențiu Răuț.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 FEMININ
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II / GRUPA B / TURNEU 1
SALA LEU BUCUREȘTI

SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ORA 13.00
CSM TÂRGU JIU – CSM CONSTANȚA 76-32
SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ORA 18.00
CSM TÂRGU JIU – ABC LEII BUCUREȘTI 35-37
DUMINICĂ, 11 FEBRUARIE 2024, ORA 09.00
CSM TÂRGU JIU – ACS GENIAL BASCHET 22 BUCUREȘTI 8-43

Comment here