Baschet

CN U 13 Feminin. CSM Târgu Jiu s-a calificat la Turneul Semifinal! Rezultatele turneului de la Cluj-Napoca

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu s-a calificat la Turneul Semifinal după disputarea turneeleor din Faza a III-a Campionatului Național. Fetele pregătite de Laurențiu Răuț s-au deplasat la finalul acestei săptămâni în Ardeal, la Cluj-Napoca, pentru meciurile Turneului 5, din Grupa 1. CSM Târgu Jiu avea nevoie de o victorie pentru a accede la Turneul Semifinal. Gorjencele au câștigat cu 40-35 în fața grupării Leii București și merg în faza superioară a competiției. ”Sunt mulțumit de calificare, dar mai avem mult de muncă. Felicit fetele pentru această performanță”, ne-a declarat antrenorul junioarelor U13, Laurențiu Răuț, după turneul din Ardeal. 

Final de săptămână intens, cu meciuri tari pentru tinerele baschetbaliste pregătite de Laurențiu Răuț. Sportivele noastre s-au deplasat în Ardeal cu obiectivul clar de a obține biletele pentru Turneul Semifinal. Au obținut acest lucru după ce au învins principala contracandidată, Leii București. La capătul unui meci destul de echilibrat, fetele lui Laurențiu Răuț s-au impus cu 40-35 și au obținut calificarea la Turneul Semifinal. Gorjencele au pierdut partida de debut a turneului, contra CSM București, scor 21-73. Nu au fost descurajate de acest eșec, iar în meciul doi au dat tot pentru a obține victoria cu Leii București. Baschetbalistele noastre au încheiat turneul din Ardeal cu o partidă dificilă, în compania echipei gazdă, Smart Cluj-Napoca. Gazdele s-au impus cu 40-31. Laurențiu Răuț și-a felicitat jucătoarele pentru calificare la Turneul Semifinal, dar recunoaște că echipa sa mai are mult de muncă pentru a-și ridica nivelul de joc până la următorul turneu.

Laurențiu Răuț, antrenor echipa de baschet feminin U13 CSM Târgu Jiu: ”Sunt mulțumit de calificare, dar mai avem mult de muncă pentru a ne îmbunătăți jocul și sper ca odată cu terminarea acestui an competițional să câștigăm mai multă încredere în forțele noastre și să reușim să avem mai mult curaj. Felicit fetele, dar mai avem mult de muncă pentru a deveni o echipă competitivă”.

CSM Târgu Jiu: Alexia Drăgușin, Arina Dragotescu, Raluca Ciuvăț, Anastasia Sîrbu, Anais Gîrjoabă, Andreea Țîrcă, Alexandra Mădă, Andrada Fodor, Sophia Paraschiv, Maria Petria, Ranya Graure, Ilaria Nassif. Antrenor: Laurențiu Răuț. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 FEMININ
EDIȚIA 2023-2024
FAZA III

GRUPA 1 / TURNEUL 5
CLUJ-NAPOCA, 23-24 MARTIE 2024

SALA POLIVALENTĂ
SÂMBĂTĂ, 23 MARTIE 2024, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI 21-73
SÂMBĂTĂ, 23 MARTIE 2024, ORA 17.00
CSM TÂRGU JIU – ABC LEII BUCUREȘTI 40-35
DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024, ORA 11.00
CSM TÂRGU JIU – ACS SMART BASKETBALL TEAM CLUJ-NAPOCA 31-40

Comment here