Handbal

CN Tineret Feminin, Seria B, Etapa 8. CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, contra SCM Gloria Buzău. Partida de duminică, 28 ianuarie, va începe la ora 12.30

CSM Târgu Jiu, echipa care evoluează în Campionatul Național de Tineret la handbal feminin, are programat la finalul acestei săptămâni un nou meci în campionat. Duminică, 28 ianuarie, echipa noastră va juca, pe teren propriu, în prima etapă din retur, contra SCM Gloria Buzău. Partida va începe la ora 12.30 și contează pentru etapa a 8-a din Seria B Feminin.

După o pauză de mai bine de două luni, Campionatul Național de Tineret la handbal feminin programează a doua etapă la rând în decurs de 4 zile. Joi, handbalistele CSM Târgu Jiu au jucat în capitală, cu Știința București, iar duminică, 28 ianuarie, echipa noastră va juca, pe teren propriu, contra SCM Gloria Buzău. Handbalistele lui Andrei Enache revin pe teren propriu după două și jumătate de la precedenta partidă, cea cu SMC Craiova, partidă pe care au câștigat-o cu 37-30. Gorjencele vor victoria la primul meci din acest an de pe teren propriu. Misiunea nu va fi una ușoară. Trebuie să treacă de Gloria Buzău, ocupanta locului 5 în serie. Andrei Enache vrea determinare maximă din partea fetelor sale și o mai mare atenție pe faza defensivă. 

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Tineret: ”Este un meci pe care ne dorim foarte mult să-l câștigăm și de la care vreau să văd un progres în jocul fetelor, în special pe faza defensivă.
De asemenea, îmi doresc să văd foarte multă determinare, dar și bucuria de a juca handbal. Dacă reușim să îmbinăm aceste două aspecte, cu siguranță vom avea numai de câștigat”.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TINERET
EDIȚIA 2023-2024
SERIA B FEMININ
ETAPA 8
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 28 IANUARIE 2024
ORA 12.30
CSM TÂRGU JIU – SCM GLORIA BUZĂU

Comment here