Handbal

CN Juniori 3, Etapa 9. O nouă confruntare pentru handbaliștii lui Vali Popescu. Duminică, 18 februarie, ora 13.30: CSM Târgu Jiu -CSS Craiova

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu își continuă în acest weekend seria meciurilor din Campionatul Național. Echipa pregătită de Vali Popescu va juca, pe teren propriu, cu CSS Craiova, într-un meci care contează pentru etapa a 9-a din Seria I. Partida se dispută duminică, 18 februarie, de la ora 13.30. ”Matematic suntem calificați mai departe, dar vreau de la jucătorii mei, în cele două meciuri care au mai rămas de disputat din această serie, multă dezinvoltură și foarte multă dorință de joc”, a declarat antrenorul juniorilor 3, Vali Popescu.

Prima fază a Campionatului Național rezervat juniorilor 3 se apropie de final. Deși mai are de disputat două partide din prima parte a campionatului, liderul Seriei I, CSM Târgu Jiu, și-a asigurat deja calificarea matematică în faza superioară a campetiției, în Grupele Valoare. Chiar și în aceste condiții, tinerii handbaliști pregătiți de Vali Popescu vor să încheie grupa pe primul loc. Gorjenii vor să treacă duminică de CSS Craiova pentru a se menține în fruntea clasamentului. CSM Târgu Jiu este liderul Seriei I, cu 14 puncte, în timp ce echipa din Craiova este pe locul 4, cu 8 puncte. Vali Popescu speră ca elevii săi să fie concentrați și motivați pentru meciul de duminică.

Vali Popescu, antrenor echipa de handbal masculin CSM Târgu Jiu Juniori 3: ”Mai avem de jucat două meciuri din această grupă, în care suntem pe primul loc și matematic suntem calificați mai departe. Vreau să văd de la jucătorii mei, atât în meciul de duminică, dar și în cel din ultima etapă, multa dezinvoltură și foarte multă dorință de joc”.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Ianis Penescu, David Popară, Andrei Mornea, David Bîrlete, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Cătălin Popescu, Vlad Butoi, Alexandru Ungureanu, Adelin Negrea. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIORI 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA I / ETAPA 9
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 18 FEBRUARIE 2024, ORA 13.30
CSM TÂRGU JIU – CSS CRAIOVA

Comment here