Baschet

CN Junioare U13 Feminin. CSM Târgu Jiu merge la Cluj pentru meciurile din Turneul 5. Gorjencele sunt în Grupa 1 și vor juca cu CSM București, Leii București și Smart Cluj

Și echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu are turneu la finalul acestei săptămâni. Dacă băieții merg la București, fetele se deplasează în Ardeal, la Cluj-Napoca, pentru meciurile Turneului 5, din Grupa 1. În Faza a 3-a a Campionatului Național, gorjencele au nimerit în grupă cu CSM București, Leii București și Smart Cluj-Napoca. Meciurile din Polivalenta clujeană se vor disputa pe 23 și 24 martie. Fetele lui Laurențiu Răuț vor la Turneul Semifinal. ”Obiectivul nostru este să câștigăm meciul cu Leii București, pentru a ne asigura calificarea la Turneul Semifinal”, ne-a declarat antrenorul junioarelor U13, Laurențiu Răuț. 

Final de săptămână intens și pentru echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu, care se deplasează în Ardeal, cu obiectivul clar de a obține biletele pentru Turneul Semifinal. Turneul de la Cluj se anunță unul foarte dificil. Pentru a obține calificarea în faza superioară a competiției, baschetbalistele lui Laurențiu Răuț trebuie să câștige în fața grupării Leii București, principala contracandidată. Gorjenicele vor juca prima partidă sâmbătă, 23 martie, cu CSM București. Tot sâmbătă, fetele lui Laurențiu Răuț se vor duela cu Leii București, meci decisiv în privința îndeplinirii obiectivului. Turneul din Ardeal se va încheia duminică, 24 martie, cu o partidă dificilă, în compania echipei gazdă, Smart Cluj-Napoca.

Laurențiu Răuț, antrenor echipa de baschet feminin U13 CSM Târgu Jiu: ”Vom merge la Cluj, acolo unde vom juca meciurile retur din această grupă. Obiectivul nostru este să câștigăm meciul cu Leii București, pentru a ne asigura calificarea la Turneul Semifinal, dar în același timp îmi doresc ca și în celelalte două meciuri să avem o evoluție mai bună decât la turneul precedent”.

CSM Târgu Jiu: Alexia Drăgușin, Arina Dragotescu, Raluca Ciuvăț, Anastasia Sîrbu, Anais Gîrjoabă, Andreea Țîrcă, Alexandra Mădă, Andrada Fodor, Sophia Paraschiv, Maria Petria, Ranya Graure, Ilaria Nassif. Antrenor: Laurențiu Răuț. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 FEMININ
EDIȚIA 2023-2024
FAZA III

GRUPA 1 / TURNEUL 5
CLUJ-NAPOCA, 23-24 MARTIE 2024

SALA POLIVALENTĂ
SÂMBĂTĂ, 23 MARTIE 2024, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI
SÂMBĂTĂ, 23 MARTIE 2024, ORA 17.00
CSM TÂRGU JIU – ABC LEII BUCUREȘTI
DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024, ORA 11.00
CSM TÂRGU JIU – ACS SMART BASKETBALL TEAM CLUJ-NAPOCA

Comment here