Baschet

CN Juniori U13 Masculin. CSM Târgu Jiu merge la București pentru Turneul 2 din faza a 3-a a Campionatului Național. Gorjenii sunt în Grupa 3 și vor juca cu Raptors Berceni, Juniors Craiova și Slam București

Un nou weekend plin pentru tinerii baschetbaliști de la CSM Târgu Jiu. Echipa U13 a clubului nostru se va deplasa în weekend la București, pentru meciurile din cadrul Turneului 2 din faza a 3-a a Campionatului Național. Pe 23 și 24 martie, baschetbaliștii pregătitți de Toma Popescu, vor juca împotriva BBB Raptors Berceni, ACS Juniors Craiova și Slam București. Gorjenii merg cu gândul de a ocupa locul 2 în Grupa 3. ”Concret, avem nevoie de victorii în primele două meciuri, pentru a ocupa locul doi în grupa, și important, în meciul cu Raptors trebuie să învingem la o diferență de cel puțin 8 puncte”, ne-a declarat înainte de plecarea spre București, antrenorul Toma Popescu.

Turneu extrem de puternic și foarte important pentru tinerii baschetbaliști gorjeni, care au ca țintă ocuparea locului 2 în această serie. Pentru a obține locul 2 în perspectiva calificării în faza superioară a competiției, sportivii noștri trebuie să câștige cel puțin două partide, iar în una dintre aceste confruntări trebuie să se impună la cel puțin 8 puncte diferență, în speță cu principala contracandidată, Raptors Berceni. Gorjenii vor juca sâmbătă, 23 martie, cu Raptors, chiar în primul meci al turneului, decisiv în privința îndeplinirii obiectivului. Tot sâmbătă, băieții lui Toma Popescu se vor duela cu ACS Juniors Craiova, o echipă pe care au mai reușit să o învingă în acest sezon. Turneul din capitală se va încheia duminică, 24 martie, cu o partidă dificilă, în compania echipei de pe primul loc, Slam București. 

Toma Popescu, antrenor echipa de baschet masculin U13 CSM Târgu Jiu: ”Un turneu greu pentru noi, prin prisma rezultatelor din tur, când am pierdut cu cei de la Raptors. Acum vom încerca să întoarcem rezultatul pentru a avea șanse să ocupăm locul doi în grupă. Nici meciul cu Juniors Craiova nu este ușor, având în vedere că toate meciurile cu ei au fost foarte echilibrare. Concret, avem nevoie de victorii în primele două meciuri, pentru a ocupa locul doi în grupa, și important, în meciul cu Raptors trebuie să învingem la o diferență de cel puțin 8 puncte”.

LOT U13 M CSM TÂRGU JIU: Tudor Crîngulescu, Flavius Lupulescu, David Marin, Alexandru Folcuţi, Horia Sgondea, David Badea, Boris Făiniș, Ianis Tiștere, Radu Pescaru, Darius Deaconescu, Andrei Popescu, Codruț Girgulescu. Antrenor: Toma Dorin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
FAZA III

GRUPA 3 / TURNEUL 2 / BUCUREȘTI, 23-24 MARTIE 2024
SALA CT ”COSTIN NENIȚESCU” 
SÂMBĂTĂ, 23 MARTIE 2024, ORA 10.00
CSM TÂRGU JIU – CS BBB RAPTORS BERCENI
SÂMBĂTĂ, 23 MARTIE 2024, ORA 20.00
CSM TÂRGU JIU – ACS JUNIORS CRAIOVA
DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024, ORA 10.00
CSM TÂRGU JIU – ABC SLAM BUCUREȘTI

Comment here