Handbal

CN Junioare 3, G3V, Etapa 5. Handbalistele Paulei Martinescu vor prima victorie în grupă. Miercuri, 10 aprilie, ora 13.00: CSM Târgu Jiu – CSS Caracal

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu își continuă la mijlocul acestei săptămâni meciurile din Grupa 3 Valoare a Campionatului Național. Miercuri, 10 aprilie, CSM Târgu Jiu primește vizita echipei CSS Caracal. Handbalistele Paulei Martinescu vor prima victorie din G3V. Partida contează pentru etapa a 5-a și va începe la ora 13.00.

După o pauză de aproape două săptămâni de la precedenta partidă de campionat, handbalistele Paulei Martinescu revin pe parchet pentru o nouă confruntare din Grupa 3 Valoare. Gorjencele sunt fără victorie în grupă și vor să spargă gheața în confruntarea de pe teren propriu cu CSS Caracal. Echipa oaspete este pe locul 4 în grupă, cu 4 puncte. Paula Martinescu speră ca fetele sale să înregistreze prima victorie din grupă, iar în etapele care au mai rămas de disputat echipa să-și îmbunătățească zestrea de puncte pentru a ocupa un loc cât mai bun în clasamentul Grupei 3 Valoare.

Paula Martinescu, antrenoare CSM Târgu Jiu Junioare 3: ”Mai sunt cinci meciuri de jucat și matematic mai sunt șanse pentru a face performanță. Sper ca ”panterele” să joace la adevărata lor valoarea și în sfârșit să obținem prima victorie din grupă”.

CSM TÂRGU JIU: Raisa Pagnejer, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Ștefania Chimerel, Adelina Dugaia, Antonia Vârțan, Alexia Vârțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Raisa Ion, Carla Logăscu, Anastasia Strinu, Maria Cojocaru, Yasmina Sfiea, Sara Dungă, Daniela Țoțan. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II
GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 5
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
MIERCURI, 10 APRILIE 2024, ORA 13.00
CSM TÂRGU JIU – CSS CARACAL

Comment here