Baschet

LNBM Getica 95. Play-out/Meci 1, marți, 9 aprilie, ora 19.00: CSM Târgu Jiu vs. CSM Galați. Camil Berculescu: ”Sunt cele mai importante două meciuri ale campionatului. Sper să vină lumea la sală și să ne susțină”

Zi de meci pentru CSM Târgu Jiu în în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Echipa gorjeană începe astăzi seria decisivă pentru menținerea în Liga Națională, contra CSM Galați. Primul meci din seria de play-out începe la ora 19.00. Baschetbalistul gorjean Camil Berculescu speră ca suporterii echipei să vină în număr cât  mai mare la sală astăzi pentru a susține echipa în cele mai importante partide ale sezonului. ”Sunt cele mai importante două meciuri ale campionatului. Trebuie să vină toată lumea la sală și să ne susțină”, a fost apelul făcut de Camil către suporterii gorjeni.

ATENȚIE* Urmează cele mai importante jocuri ale sezonului. Trebuie să câștigăm seria cu CSM Galați pentru a rămâne în Liga Națională. Haideți să umplem sala și să-i sprijinim pe băieți. Biletele online au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe platforma blt.ro accesând linkul https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csm-galati-baschet-masculin.html

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru cea mai importantă săptămână din actualul sezon. Astăzi debutează seria de play-out dintre CSM Târgu Jiu și CSM Galați, iar baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor să înceapă cu dreptul lupta pentru menținere în Liga Națională. Camil Berculescu își dorește ca echipa noastră să încheie socotelile cu gruparea gălățeană după trei partide. Baschetbalistul gorjean nu ascunde faptul că seria este una destul de dificilă, dar mizează pe susținerea fanilor gorjeni. Camil Berculescu a vorbit înaintea duelului cu Galați și despre 

Camil Berculescu, CSM Târgu Jiu: ”Va fi o serie destul de grea. Sperăm să fie la fel de bine cum a fost anul trecut cu Steaua, să mergem pe o pantă ascendentă, să controlăm ambele meciuri și să terminăm seria în trei meciuri. Îmi doresc să avem un parcurs cel puțin la fel de bun ca anul trecut. Evident, ar fi impecabil să pornim cu 2-0 după jocurile din această săptămână. În primele două meciuri, la noi acasă, ar trebui să avem foarte multă susținere din partea fanilor. Sunt cele mai importante două meciuri ale campionatului. Trebuie să vină toată lumea la sală și să ne susțină. Despre asta este sportul. Avem așteptări înalte, dar să nu ne îmbătăm cu apă rece. Trebuie să stăm pe linia de plutire, să luăm fiecare moment al jocului în parte, să respectăm planul jocului, să aducem un plusvaloare în apărare, clar. Sunt niște etape pe care trebuie să le respectăm”.

Camil Berculescu a vorbit înaintea duelului cu Galați și despre întâlnirea cu prietenul și fostul coleg de echipă, Alexandru Berca. Fostul component ale grupării gorjene, Alex Berca, evoluează acum pentru CSM Galați.

Camil Berculescu, CSM Târgu Jiu: ”Este prietenul și colegul meu. Îi doresc numai bine și să joace extraordinar. Chiar îmi doresc să aibă niște performanțe nemaipomenite, indiferent că joc împotriva lui sau nu. Când am fost la alte echipe, a fost aceeași legătură”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OUT
MECI 1
MARȚI, 9 APRILIE 2024, ORA 19.00
CSM TÂRGU JIU -CSM GALAȚI
MECI 2
JOI, 11 APRILIE 2024, ORA 19.00
CSM TÂRGU JIU – CSM GALAȚI

Comment here