Handbal

CN Junioare 3, Etapa 7. Junioarele 3 CSM Târgu Jiu, victorie clară pe terenul sibiencelor! CSS Sibiu -CSM Târgu Jiu 27-35

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat sâmbătă, 11 noiembrie, o victorie extrem de importantă, în deplasare, scor 35-27, cu CSS Sibiu. Partida a contat pentru etapa a 7-a din Campionatul Național. ”Victorie clară, la scor, obținută împotriva principalei contracandidate la un loc pe podium, chiar pe terenul adversarei. Fetele au arătat din plin ceea ce au acumulat în aceste etape premergătoare si sper să mențină același ritm”, a declarat imediat după succesul de la Sibiu, antrenoarea Paula Pagnejer Martinescu.

Junioarele 3 au obținut astăzi o victorie categorică în deplasarea de la Sibiu, în fața unei contracandidate la un loc pe podiumul seriei. Victoria este una extrem de importantă în lupta pentru calificarea în faza superioară a competiției. Cu acest succes, gorjencele s-au apropiat la doar un singur puncte de podium și-au făcut un pas important pentru îndeplinirea obiectivului. 

Handbalistele pregătite de Paula Pagnejer Martinescu au început bine partida de la Sibiu și s-au instalat imediat la conducere, scor 1-3, după 3 minute de joc. Gazdele au echilibrat puțin meciul și-au reușit să egalaze, scor 4-4, în minutul 6. Gorjencele au început însă să dicteze ritmul partidei și s-au instalat din nou la conducere, scor 7-11, în minutul 14. Sibiencele au încercat o revenire pe tabelă, dar CSM Târgu Jiu a fost echipa care a intrat în avantaj la vestiare, scor 15-17. 

Gorjencele au început tare și repriza secundă, cu două goluri înscrise foarte rapid, pentru 15-19. Hotărâte să obțină maximum din partida de la Sibiu, fetele Paulei Martinescu și-au mărit diferența la +5 pe tabelă, diferență pe care au menținut-o minute bune pe tabelă. A fost 18-23, 22-27 sau 23-28, în minutul 43. Finalul de meci le-a aparținut în totalitate fetelor de la Târgu Jiu, care au înschis tabela la +8, scor 35-27. 

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Victorie clară, la scor, obținută împotriva principalei contracandidate la un loc pe podium, chiar pe terenul adversarei. Fetele au arătat din plin ceea ce au acumulat în aceste etape premergătoare si sper să mențină același ritm. Este loc și de mai bine, dar toate la rândul lor, prin muncă și perseverență. Felicit ”panterele” pentru meciul de astăzi! Forza ”Panterele”!

LOT CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Ana Bîrlete 4g, Cleopatra Pîslaru 6g, Raisa Pagnejer 5g, Dana Țoțan 3g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Alexia Vîrțan 1g, Diana Ștefu 2g, Anastasia Găvănescu 7g, Maria Cojocaru 3g, Carla Logăscu 4g, Antonia Vîrțan, Gabriela Anuțoiu, Ștefania Ciobanu. Antrenoare: Paula Pagnejer Martinescu.

CSM Târgu Jiu se menține pe locul 4 în clasament, dar s-a apropiat la doar un punct de locul 3 și la 3 puncte distanță de liderul grupei. Gorjencele au 10 puncte acumulate până în acest moment, iar etapa viitoare, pe 15 noiembrie, vor juca pe teren propriu, cu CS Novaci.

Comment here