Handbal

CN Junioare 3, Etapa 6. Junioarele 3, victorie clară cu LPS Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu 39-10

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit în această dimineață derby-ul orașului Târgu Jiu la handbal junioare 3. În etapa a 6-a din Seria H a Campionatului Național CSM Târgu Jiu s-a impus categoric în fața echipei LPS Târgu Jiu, scor 39-10, la pauză 16-9. După victoria de astăzi, CSM Târgu Jiu rămâne pe locul 4 în clasament, dar s-a apropiat la doar un punct de locul 3 și la 3 puncte de  primele două clasate.

Handbalistele CSM Târgu Jiu și-au dorit foarte mult să obțină victoria în meciul de astăzi pentru a rămâne în lupta pentru un loc pe podiumul seriei. Fetele Paulei Martinescu au dominat meciul de la un capăt la celălalt. Având în vedere evoluția scorului, antrenoarea Paula Martinescu a rulat tot lotul avut la dispoziție.

Paula Pagnejer-Martinescu, antrenoare Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”A fost un meci ușor, prilej cu care am rulat tot lotul. Am dat șansa tuturor jucătoarelor din lotul pe care l-am avut la dispoziție să evolueze în acest meci. A fost un meci în care am văzut un progres în apărare, fapt care mă bucură foarte mult. Sper ca jocul defensiv să se îmbunătățească până la ora jocurile cu principalele contracandidate. Aportul defensiv trebuie să fie unul considerabil în lupta pentru un loc pe podium. Felicit ”panterele” pentru jocul de astăzi!”

LOT CSM TÂRGU JIU: Teodora Rușeț, Andrada Văduva 3g, Ana Bîrlete 6g, Cleopatra Pîslaru 9g, Raisa Pagnejer 7g, Ștefania Chimerel, Adelina Dugaia 1g, Alexia Vîrțan 1g, Diana Ștefu 4g, Miruna Popescu, Anastasia Găvănescu 2g, Maria Cojocaru 1g, Carla Logăscu 2g, Antonia Vîrțan 1g, Ștefania Ciobanu, Alexia Cioi 2g. Antrenor: Paula Pagnejer Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H, ETAPA 6
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 4 NOIEMBRIE 2023, ORA 10.00
CSM TÂRGU JIU – LPS TÂRGU JIU 39-10(19-6)

Comment here