Handbal

CN Junioare 3, Etapa 14. Meci extrem de important pentru CSM Târgu Jiu Junioare 3. Miercuri, 31 ianuarie, ora 16.30: CSM Târgu Jiu – CSM Mihai Viteazul Vulcan

Ziua de miercuri, 31 ianuarie, ne aduce un meci extrem de important pentru echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de Paula Pagnejer Martinescu va juca, pe teren propriu, contra CSM Mihai Viteazul Vulcan. Meciul din Sala Sporturilor din Târgu Jiu va începe la ora 16.30 și contează pentru etapa a 14-a din Seria H. În lupta pentru calificarea în Grupele Valoare, junioare de la CSM Târgu Jiu au nevoie de victorie, dar și de susținerea publicului. Tinerele noastre handbaliste își cheamă suporterii la sală și promit că vor da totul pentru victorie. ”Invităm cât mai mulți susținătorii să fie alături de handbalistele noastre. Fetele promit un meci frumos, plin de ambiție și dăruire”, a fost invitația lansată suporterilor gorjeni pentru meciul de miercuri, de antrenoarea Paula Martinescu.  

Junioarele 3 sunt în fața unui test extrem de important, poate cel mai important meci al returului de campionat. Fetele pregătite de Paula Martinescu se vor confrunta cu una dintre contracandidatele la un loc pe podium, CSM Mihai Viteazul Vulcan. CSM Târgu Jiu este în acest moment pe locul 4, cu 20 de puncte, iar echipa oaspete ocupă locul 3, cu 21 de puncte. Gorjencele merg doar pe varianta victoriei, pentru a-și putea îndeplini obiectivul din acest sezon, calificarea în faza superioară a campionatului, în Grupele Valoare. În cazul unei victorii, gorjencele au șansa să treacă pe podium, dar și să atace locul 2 în etapele care au mai rămas de disputat din prima fază a competiției. Prima condiție este să câștige meciul de miercuri, contra echipei din Vulcan. În plus, handbalistele Paulei Martinescu își doresc și revanșa în fața echipei din Vulcan. În tur, fetele noastre au pierdut la mare luptă, dar acum promit că vor da totul pentru victorie, pentru a-și menține șansele de calificare în Grupele Valoare. Au nevoie și de sprijinul suporterilor din Târgu Jiu, pentru a putea câștiga acest meci, extrem de important în configurația finală a clasamentului. 

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Ne așteaptă un meci intens, iar gândul nostru este doar la victorie. Fetele își doresc și revanșa în fața echipei din Vulcan. Vom incerca să obținem victoria, pentru a rămâne în cursa de calificare pentru Grupele Valoare. Fetele promit un meci frumos, plin de ambiție și dăruire, iar la final sper să se bucure de ce au reusit. Invităm cât mai mulți susținătorii să fie alături de handbalistele noastre. Fortza Panterele!”

CSM TÂRGU JIU: Raisa Pagnejer, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Dana Țoțan, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Gabriela Anuțoiu, Antonia Vîrțan, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Ștefania Ciobanu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Andrada Văduva, Yasmina Sfiea. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H / ETAPA 14
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
MIERCURI, 31 IANUARIE 2024, ORA 16.30
CSM TÂRGU JIU – CSM MIHAI VITEAZUL VULCAN 

Comment here