HandbalJuniori

CN Junioare 2 / Junioarele 2, învinse la debutul în Grupa Valoare 3 / CSM Corona Braşov – CSM Târgu Jiu 40-18

Echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu a pierdut duminică, 3 aprilie, în deplasare, primul meci din Grupa Valoare 3. Echipa pregătită de Andrei Enache s-a deplasat la Braşov, pentru duelul din prima etapă, cu CSM Corona Braşov. Echipa gazdă s-a impus cu 40-18. 

Echipa de handbal junioare 2 a CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 3 Valoare alături de CSM Corona Braşov, CSS Caracal, CS Chimia Râmnicu Vâlcea, ACS Sepsi Sf. Gheorghe şi CSM Miercurea Ciuc.

La debutul în Grupa Valoare 3, echipa pregătită de Andrei Enache a dat peste cel mai puternic adversar din această serie, Corona Braşov. Antrenorul Andrei Enache ne-a explicat ce a făcut în mare parte diferenţa în acest meci. Antrenorul formaţiei gorjene a văzut şi partea bună a acestei confruntări, în care a folosit câteva jucătoare sub categoria de vârsta a celor de la Corona Braşov, ceea ce în mod clar este un plus pentru clubul gorjean în sezoanele viitoare.

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 2: „A fost un meci în care am suferit mult, chiar dacă am întâlnit cea mai puternica echipă de până acum. În fiecare repriză am reuşit să ţinem ritmul doar 15 minute după care subţimirea lotului a făcut ca diferenţa să fie destul de mare. Lucrul care mă bucură este că pe mai toată durata meciului am evoluat cu două jucătoare născute 2007 şi două născute 2008, în condiţiile în care am întâlnit o echipă cu majoritatea jucătoarelor născute în 2005, iar asta îmi dă încredere că avem pe ce să construim”.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Ioana Procopie – Raluca Chiriac 4g, Luiza Cruceru, Alesia Cismaşu 1g, Sonia Motoc, Alexandra Vieru 1g, Alexandra Popescu 3g, Ramona Popescu 2g, Stefania Buşe, Irina Buşe 7g, Denisa Banţa. Antrenor: Andrei Enache.

CSM TÂRGU JIU HANDBAL FEMININ JUNIOARE 2
Campionatul Național Junioare 2
Brașov – Sala D.P. Colibași
Grupa Valoare 3 / Etapa 1
03.04.2022  – Ora 12.00
CSM Corona Brașov – CSM Târgu Jiu 40-18(20-8, 20-10)

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va evolua tot în depalsare, pe terenul echipei ACS  Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul din etapa a-2-a este programat pentru data de 7 aprilie, de la ora 16.00, în timp ce meciul din etapa a-3-a este programat pentru duminică, 10 aprilie, pe teren propriu, cu CSM Miercurea Ciuc.

Comment here