HandbalJuniori

CN J3, Grupa Speranță 2, Etapa 2 – Sâmbătă, 18 martie, ora 13.00: CSM Târgu Jiu – CS Concordia Chiajna. Juniorii 3 vor prima victorie din Grupa Speranță

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă etapă în Grupa Speranță 2. Sâmbătă, 18 martie, handbaliștii pregătiți de Vali Popescu, vor juca, pe teren proproiu, cu CS Concordia Chiajna. ”Venim după un meci bun făcut în prima etapă, la Medgidia, și sper ca cei mici să sa joace în aceeași manieră”, a prefațat antrenorul Vali Popescu, meciul din weekend, care se dispută de la ora 13.00 și contează pentru etapa a-2-a din Grupa Speranță 2.

Handbaliștii pregătiți de Vali Popescu au avut parte de un debut destul de greu, pe terenul liderului din această serie, CSS Medgidia, unde au făcut însă un meci foarte bun și puțin a lipsit ca să plece cu un rezultat pozitiv de pe terenul dobrogenilor. Vali Popescu speră ca băieții lui să aibă și în meciul cu Concordia Chiajna aceeași determinare pe care au avut-o și în meciul de la Medgidia. 

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Venim după un meci bun făcut în prima etapă, la Medgidia, și sper ca cei mici să sa joace în aceeași manieră. Cu ambiție și determinare, pentru că ne așteaptă o nouă partidă dificilă, dar jucăm pe teren propriu și sper ca băieții să își treacă în cont prima victorie din Speranță”.

CSM Târgu Jiu Juniori 3: David Honcioiu, Andrei Mornea, Yanis Penescu, Mario Stancu, Andrei Anuțoiu, Luca Hortopan, Vlad Mezdrea, Rareș Bruciu, Alexandru Anghel, Ştefan Stănoiu, Cătălin Popescu, Vlad Călinoiu, Mihnea Ciobanu, Robert Guran, David Bîrlete, Mihai Ularu. Antrenor: Vali Popescu.

HANDBAL MASCULIN
Campionatul Național Juniori 3
Grupa Speranță 2 / Etapa 2
Sala Sporturilor din Târgu Jiu
Sâmbătă, 18 martie, ora 13.00
CSM Târgu Jiu – CS Concordia Chiajna

Comment here