HandbalJuniori

CN J2 / CSM Târgu Jiu a terminat Seria F pe primul loc! CSM Târgu Jiu – ACS Hercules Băile Herculane 46-25

Echipa de handbal Junioare 2 a CSM Târgu Jiu a încheiat în forță meciurile din Seria F a Campionatului Național de Junioare 2, cu o victorie clară, pe teren propriu, scor 46-25(23-8), în fața echipei ACS Hercules Băile Herculane. Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au încheiat Seria F pe primul loc și se pregătesc pentru Faza a-II-a a campionatului, pentru Grupele Valoare, acolo unde sunt cele mai bune 24 de echipe din ţară.

Cum Andrei Enache, antrenorul echipei de junioare 2 a plecat împreună cu echipa de senioare, la Slatina, pentru importantul meci din Liga Florilor, echipa a fost coordonată de Paula Pagnejer, antrenoarea grupei de junioare 4.  La aproape o lună distanță de la precedenta partidă disputată pe teren propriu, handbalistele pregătite de Andrei Enache au revenit în Sala Sporturilor. Tinerele noastre handbaliste au făcut un meci excelent în care și-au respectat statul de lider și de echipă favorită. A fost un meci la discreția gorjencelor, controlat de la un capăt la celălalt. Pentru junioarele 2, deja calificate în Grupele Valoare, a fost o bună oportunitate de a-și regla jocul pentru meciurile importante din faza superioară a campionatului.

Paula Pagnejer, antrenoare junioare 4 și 2 CSM Târgu Jiu: ”Ultimul meci din grupe a fost mai mult un antrenament reușit. Fetele au jucat foarte bine în acest meci. A fost un meci bun de pregătire pentru ceea ce urmează, pentru partidele din grupele valoare, acolo unde, deși meciurile vor fi mult mai grele, sperăm să câștigăm toate meciurile și să practicăm un handbal bun, dar și cu zâmbetul pe buze! Felicitări tuturor fetelor pentru ambiție și efortul depus!”.

CSM Târgu Jiu Junioare 2: Dumitru Daria, Chiriac Raluca 6g, Popescu Beatrice, Ancuța Minodora 4g, Cismașu Alesia 4g, Motoc Sonia, Chiriac Cristina 8g, Burlan Alina 5g, Podarița Vanessa, Vieru Alexandra 4g, Popescu Alexandra 2g, Bușe Ștefania 3g, Rogoveanu Diana 10g. Antrenor: Paula Pagnejer.

Campionatul Național Junioare 2
Seria F / Etapa 10
Sala Sporturilor din Târgu Jiu
Sâmbătă, 11 martie, Ora 13.30
CSM Târgu Jiu – ACS Hercules Băile Herculane
46-25(23-8)

Comment here