HandbalJuniori

Campionatul Național Junioare 3 / Târgu Jiu, 12-16 mai / Andrei Enache: Urmează o perioadă foarte importantă pentru noi. Vrem să arătăm tuturor că la Târgu Jiu se muncește foarte bine și se dorește performanță

Săptămână extrem de importantă pentru echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu. Echipa antrenată de Andrei Enache s-a calificat la Turneul Semifinal și va juca pe teren propriu meciurile din cadrul Grupei Valoare 4.

Andrei Enache, antrenorul echipei de junioare 3, ne-a declarat că echipa pe care o antrenează este pregătită și motivată pentru acest turneu, unul foarte important pentru handbalul juvenil gorjean. Tinerele handbaliste de la Târgu Jiu vor avea parte de un turneu solicitant, cu o serie de 5 meciuri în 5 zile. Andrei Enache ne-a dăzvăluit și care este obiectivul la acest turneu pentru echipa pe care o pregătește.

Andrei Encahe, antrenor echipa feminină J3 a CSM Târgu Jiu: „Urmează o perioadă foarte importantă pentru noi și îmi doresc ca la sfârșitul săptămânii să fim bucurosi de ceea ce am realizat. Faptul că turneul se va desfășura la Târgu Jiu nu reprezintă neaparat un avantaj pentru noi. Îmi place să cred că avatajul principal pe care îl avem este chiar jocul nostru, handbalul pe care noi îl practicăm. Vom întâlni echipe cu o mare tradiție în handbalul juvenil, iar asta ne motivează. Vrem să arătăm tuturor, chiar dacă suntem un club „tânăr”, că la Târgu Jiu se muncește foarte bine și se dorește performanță. În ceea ce privește obiectivul nostru ne dorim ca aceste fete să joace un handbal total, să le contruim încrederea în forțele proprii, pentru că sunt niste copii cu un potențial uriaș. Sunt sigur că în 2-3 ani multe dintre aceste jucătoare vor face pasul spre marea performanță”.

Echipa pregătită de Andrei Enache a fost repartizată în Grupa Valoare 4. Din această grupă mai fac parte CSM Slatina, HC Sportiv Citu Timișoara, Șc. Gen. 7 Timișoara, CS Marta Baia Mare și CSS 2 Baia Mare. Meciurile se vor disputa în perioada 12-16 mai.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Vanesa Podăriţa – Chiriac Raluca, Raisa Copocean, Luiza Cruceru, Bianca Bîrlete, Alesia Cişmaşu, Sonia Motoc, Elena Căciularu, Cristina Ştefania Grecu, Elisa Hentea, Slageana Radosavlevici, Ruxandra Iliescu, Rebeca Imbri. Antrenor: Andrei Enache.

Vă reamintim că elevele pregătite de Andrei Enache au avut un parcurs excelent în prima fază a competiției. CSM Târgu Jiu a terminat seria fără înfrângere și a câștigat Grupa J.

Comment here