HandbalJuniori

Campionatul Național Junioare 3 / CSM Târgu Jiu, locul 1 în Grupa Valoare 4 / CSM TÂRGU JIU, CALIFICATĂ LA TURNEUL FINAL!

Performanţă extraordinară obţinută de echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de Andrei Enache a înregistrat cinci victorii consecutive, a terminat pe primul loc Grupa Valoare 4 şi s-a calificat la Turneul Final, între cele mai bune opt echipe din ţară!

CSM Târgu Jiu a dominat clar Turneul Semifinal, disputat la Târgu Jiu timp de cinci zile, în perioada 12-16 mai. În ultimul meci disputat la acest turneu, gorjencele au trecut de CSS 2 Baia Mare, scor 41-34.

Iată rezultatele înregistrate de CSM Târgu Jiu la acest turneu:

12 Mai CSM Târgu Jiu – CS Marta Baia Mare 42-16
13 Mai CSM Târgu Jiu – CSM Slatina 25-21
14 Mai CSM Târgu Jiu – HCS Cîtu Timișoara 33-17
15 Mai CSM Târgu Jiu – Șc. Gen. 7 Timișoara 37-27
16 Mai CSM Târgu Jiu – CSS 2 Baia Mare 41-34

Andrei Enache, antrenorul tinerelor handbaliste, a declarat că este foarte bucuros că elevele sale au dus la bun sfârşit un turneu foarte solicitant şi că au obţinut o performanţă extrem de importantă, la doar al doilea an de existenţă al clubului. Turneul solicitant a dus şi la câteva accidentări în cadrul lotului, iar Andrei Enache îşi doreşte ca la ora Turneului Final să aibă tot lotul apt.

Cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu la acest turneu, Alesia Cişmaşu, a declarat că formaţia din Târgu Jiu va merge la Turneul Final pentru a se lupta la o medalie.

O altă jucătoare care s-a remarcat la acest turneu a fost Slageana Radosavlevici. Iată ce a declarat jucătoare de la CSM Târgu Jiu la finalul Turneului Semifinal.

Robert Bălăeţ a declarat că această calificare, în primele opt echipe ale ţării, este performanţa deosebită şi are încredre că acestă generaţie de junioare 3 a CSM Târgu Jiu, talentată şi ambiţoasă, va face performanţă şi la Turneul Final.

Comment here