HandbalJuniori

Campionatul Național Junioare 3 / CSM Târgu Jiu, debut în forță în Grupa Valoare 4 / CSM Târgu Jiu – CS Marta Baia Mare 42-16

Debut în forță la Turneul Semifinal pentru echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de Andrei Enache a trecut fără probleme de CS Marta Baia Mare, scor 42-16, într-un meci contând pentru prima etapă din Grupa Valoare 4.

În meciul de debut al turneului de la Târgu Jiu, tinerele handbaliste antrenate de Andrei Enache s-au impus de o manieră categorică în fața băimărencelor de la CS Marta. Partida a fost dominată de la un capăt la celălalt de gorjence, care s-au impus în toate cele trei reprize ale meciului. Scorul pe reprize a fost: 13-4, 16-7, 13-5.

Elevele lui Andrei Enache au început extrem de hotărâte și determinate meciul cu echipa din Baia Mare și după primele 5 minute de joc, handbalistele de la Târgu Jiu conduceau cu 6-0. La acest scor a venit și primul time-out cerut de Baia Mare. La reluare, tot gorjencele au marcat pentru 7-0. În minutul 8 a venit și primul gol pentru Baia Mare. Două minute mai târziu, în minutul 10, tabela indica 9-1 pentru CSM Târgu Jiu. Cu două minute înainte de finalul primei părți, echipa gorjeană conducea cu 11-3. Finalul de repriză aparține echipei din Târgu Jiu, care câștigă prima repriză cu 13-4.

Repriza secundă a început cu Baia Mare la finalizare, dar CSM Târgu Jiu revine repede la conducerea meciului și face 5-1 după primele 5 minute din repriza secundă. Baia Mare înscrie pe fondul unei superiorități numerice după ce una dintre jucătoarele de la Târgu Jiu este eliminată, scor 5-2. CSM Târgu Jiu se apără însă foarte bine și lovește pe contraatac, scor 7-2 în minutul 10 și 13-3 în minutul 15. Repriza secundă se încheie cu scorul de 16-7 pentru elevele lui Andrie Enache.

CSM Târgu Jiu începe cu gol repriza a treia, scor 1-0. Echipa din Baia Mare egalează imediat pe tabelă, dar gorjencele fac imediat 3-1 și 4-2 în minutul 5. Apărarea funcționează foarte bine, la fel ca și atacul și CSM își mărește avantajul la 7-2 în minutul 10 și 11-2 în minutul 15 al ultimei reprize. Elevele lui Enache fac 13-4 cu câteva secunde înainte de final. Baia Mare înscrie ultimul gol al meciului. CSM Târgu Jiu își adjudecă și repriza a treia cu 13-5, iar la general formația gorjeană se impune cât s epoate de clar, scor 42-16.

Antrenorul junioarele 3, Andrei Enache, s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale în primul meci din cadrul turneului. Iată ce a declarat, imediat după meci, antrenorul formației gorjene.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Vanesa Podăriţa – Chiriac Raluca 2g, Raisa Copocean 3g, Luiza Cruceru 1g, Bianca Bîrlete, Alesia Cişmaşu 11g, Sonia Motoc, Elena Căciularu 2g, Cristina Ştefania Grecu 5g, Elisa Hentea 1g, Slageana Radosavlevici 11g, Ruxandra Iliescu, Rebeca Imbri 6g. Antrenor: Andrei Enache.

Comment here