Lupte

Campionatul Național de Seniori la Lupte, Reşiţa (26-28.11) / Mădălin Gorjanu: „Indiferent de adversar, sunt convins că Alex Beşliu va da tot ce poate la Reşiţa pentru a obţine un rezultat notabil”

Campionatul Național de Seniori la Lupte se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 26-28 noiembrie. Reşiţa va fi gazdă pentru cea mai importantă competiție națională internă de lupte. CSM Târgu Jiu va fi reprezentată la Naţionalele de Seniori de luptătorul Alexandru Beşliu, care face cu această ocazie pasul către competiţiile de seniori. Sportivul cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătit de antrenorii Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase, va intra pe saltea la categoria de greutate 92 de Kg.  

Mădălin Gorjanu, antrenorul secţiei de lupte a CSM Târgu Jiu, se aşteaptă la o competiţie spectaculoasă la Reşiţa şi crede că ultima confruntare a acestui an va fi un test extrem de util pentru tânărul şi talentatul luptător gorjean Alexandru Beşliu. O dată cu trecerea la seniori, Alex va trece şi la o categorie de greutate mai mică, la 92 de Kg, faţă de 97 de Kg, categorie de greutate cu care a încheiat perioada de juniorat. În funcţie de rezultatele şi evoluţia din cadrul acestei competiţii se va creiona o strategie în privinţa următoarelor întreceri.

Mădălin Gorjanu, antrenorul secţiei de lupte a CSM Târgu Jiu:La Reşiţa se va desfăşura cea mai importantă competiţie internă a anului, Campionatul Naţional de Seniori. Este competiţia la care participă cei mai titraţi luptători ai momentului, sportivi medaliaţi la campionate europene, mondiale şi participanţi la Olimpiadă. Este ultima competiţie a anului şi cu siguranţă va fi un real spectacol. Pentru Alexandru Beşliu este o competiţie test. La Reşiţa încercăm să vedem cum se va descurca într-o categorie mai mică de greutate (92 kg) şi apoi, în fucţie de acest lucru, vom pregăti startegia pentru anul viitor. Indiferent de adversar sau situaţie, sunt convins că Alex va da tot ce poate la Reşiţa pentru a obţine un rezultat notabil”.

La competiţia de la Reşiţa, antrenorul secţiei de lupte a CSM Târgu Jiu, Mădălin Gorjanu, va participa şi în calitate de arbitru, alături de Rareş Voicescu. 

Comment here