BaschetJuniori

Baschet U16 Masculin / CSS-CSM Târgu Jiu U16, locul 3 în Grupa C a Turneului Semifinal / Alexandru Gliga: Vreau să-i felicit pe băieți pentru determinarea lor. Mergem mai departe, iar pentru sezonul viitor trebuie să muncim și mai mult pentru a ajunge la turneul final

O victorie și două înfrângeri. Acesta a fost bilanțul echipei de baschet masculin U16 CSS-CSM Târgu Jiu la Turneul Semifinal. Elevii lui Alexandru Gliga au pierdut confruntările cu Știința București și CN Aurel Vlaicu București. Victoria cu Laguna București nu a fost suficientă pentru ca formația gorjeană să se califice la Turneul Final.

CSS-CSM Târgu Jiu a terminat pe locul 3 în Grupa C. La Turneul Final s-au calificat primele două echipe din serie, Știința București și CN Aurel Vlaicu București. Alexandru Gliga, antrenorul grupei U16, a făcut o radiografie a turneului disputat de echipa sa la Târgu Jiu.

Alexandru Gliga, antrenor U16 masculin: „Din păcate, în acest sezon, nu am reușit să ne calificăm la turneul final, deși mi-aș fi dorit foarte mult pentru acești băieți minunați. Exact cum am anticipat, turneul nostru semifinal a fost unul dintre cele mai grele, pentru că la Târgu Jiu s-au întâlnit 4 echipe de valori apropiate și oricare dintre ele ar fi putut să se califice mai departe. În primul meci am întâlnit o echipă care face parte din unul dintre cele mai bune centre de juniori din țară, Știința București. Cu echipa din București am făcut un meci bun mai bine de 25 de minute, în care am condus, dar pe final nu am mai putut fi la fel de lucizi si le-am dat șansa să revină în joc. Am pierdut ușor câteva mingi și le-am dat posibilitatea să câștige meciul. În cel de al doilea meci am întâlnit locul 3 al acestei generații de anul trecut, CN Aurel Vlaicu București. La fel, am început meciul foarte bine, ne-am apărat foarte bine, dar după pauză am început să facem multe greșeli, atât pe fază ofensivă, cât și pe fază defensivă. Astfel, le-am dat posibilitatea să egaleze situația pe tabelă și chiar să treacă la conducere. Am egalat pe finalul meciului și am intrat în over time, acolo unde am pierdut la 3p. S-a văzut lipsa de experiență în asemenea meciuri. Am câștigat meciul trei contra celor de la Laguna București, dar din păcate nu a fost suficient pentru o calificare la turneul final. Fără îndoială, băieții au câștigat o experiență mai mare din aceste meciuri, dar, în același timp, trebuie să învățăm din greșelile făcute. Mergem mai departe și pentru sezonul viitor trebuie să muncim și mai mult pentru a reuși să ducem acești băieți acolo unde merită sa fie, la turneul final. Scopul nostru este să formăm cât mai mulți jucatori, care să poată face pasul către echipa de seniori”.

CSS-CSM Târgu Jiu U16 Masculin / GRUPA C / TURNEUL 3-SEMIFINAL
CSS-CSM Târgu Jiu U16 Masculin, antrenor Alexandru Gliga, a fost repartizată alaturi de ABC Laguna București, CN Aurel Vlaicu București, CSU Știința București. Meciurile s-au disputat în perioada 17-18 aprilie, la Târgu Jiu.

Program U16 Masculin
MECI 1 – 17 Aprilie 2021
Ora 14:00
Sala SALA ,,Voievod Litovoi”- Târgu Jiu
CSM Târgu Jiu – CSU Știința București 52-74

MECI 2 – 18 Aprilie 2021
Ora 09:00
Sala SALA ,,Voievod Litovoi”- Târgu Jiu
CSM Târgu Jiu – CN Aurel Vlaicu București 64-67

MECI 3 – 18 Aprilie 2021
Ora 16:00
Sala SALA ,,Voievod Litovoi”- Târgu Jiu
CSM Târgu Jiu – ABC Laguna București 55-46

Grupa C

NoTeamW/LP
1.CSU Știința București3/06
2.CN Aurel Vlaicu București2/15
3.CSS CSM Târgu Jiu1/24
4.ABC Laguna București0/33

Comment here