BaschetJuniori

Baschet U16 Feminin / CSM Târgu Jiu, locul 2 în Grupa C / Toma Popescu: Vreau să le mulțumesc acestor minunate fete, care au muncit extraordinar în acest sezon și au luptat până în ultimul moment

Echipa de baschet feminin U16 a CSM Târgu Jiu a înregistrat două victorii și o înfrângere în turneul de la București. Deși a terminat pe locul 2 în Grupa C, echipa pregătită de Toma Popescu a pierdut calificarea la Turneul Final.

Turneu excelent făcut de elevele lui Toma Popescu la București. Tinerele baschetbaliste au trecut de Paldors București și Bega Timișoara și au cedat, la mare luptă, cu ocupanta primului loc, ACS Champions București. La final de sezon, Toma Popescu și-a felicitat jucătoarele pentru modul în care au luptat până la finalul sezonului pentru a se califica la Turneul Final. Gorjencele au fost la un pas de calificare, dar au depins de jocul rezultatelor.

Toma Popescu, antrenor U16 feminin: „În ultimul meci, cel cu Champion București, echipa a început destul de timid partida, fetele au resimțit oboseala acumulată după primele două partide. Am înfruntat o echipă agresivă, care a beneficiat din plin de jocul lăsat liber de arbitri. Am avut și momente bune în meci, dar per total nu am mai reușit să prestăm un joc la fel de consistent ca în primele două meciuri. Calificarea nu s-a pierdut însă la meciul cu Champions București. Eram dependenți de rezultatele din grupa B, acolo unde echipa din Ploiești trebuia să ocupe locul 4, dar a terminat pe prumul loc. Vreau să le mulțumesc acestor minunate fete, care au muncit extraordinar și au luptat până la epuizare, în ciuda accidentărilor și a altor probleme de sănătate. Le felicit pe toate pentru determinarea lor. Chiar dacă sezonul s-a încheiat, ele trebuie să muncească în continuare, să se antreneze, pentru că le așteaptă o nouă provocare sezonul următor”.

Program U16 Feminin
MECI 1 – 17 Aprilie 2021
Ora 13:30
Sala CT Nenitescu București
CSM Târgu Jiu – CSS Nr.5 Paldors București 50-46

MECI 2 – 17 Aprilie 2021
Ora 17:45
Sala CT Nenitescu București
CSM Târgu Jiu – CSS Bega Timișoara 56-44

MECI 3 – 18 Aprilie 2021
Ora 20:00
Sala CT Nenitescu București
CSM Târgu Jiu – ACS Champions București 57-61

Grupa C

NoTeamW/LP
1.ACS Champions București2/15
2.CSM Târgu Jiu2/15
3.CSS Bega Timișoara1/24
4.CSS Nr 5 Paldors București1/24

Comment here