BaschetJuniori

Baschet Masculin U13 / CSM Târgu Jiu U13, turneu la Bucureşti pe 2 și 3 aprilie / PROGRAM ȘI DECLARAȚII

Şi cei mai tineri baschetbalişti ai CSM Târgu Jiu au turneu la finalul acestei săptămâni. Băieţii profesorului Carlos Popescu, componenţi ai Grupei U13, se vor deplasa la Bucureşti pentru meciurile din cadrul Turneului 5 din Campionatul Național de Juniori categoria U13 masculin. Baschetbaliştii CSM Târgu Jiu au fost repartizaţi în Grupa 7, alături de CSU Ştiința Slam B București, CSS Nr. 6 Dinamo Bucureşti şi LPS Bihorul CSM Oradea. Turneul se va desfăşura în perioada 2-3 aprilie în Sala de Sport Edmond Nicolau din București.

Dacă fetele de la U13 evoluează pe teren propriu, băieţii vor merge în Capitală, pentru un nou turneu, unde se anunţă meciuri tari şi interesante. Elevii lui Carlos Popescu vor avea de înfruntat echipe care provin din centre puternice de copii şi juniori, în speţă de la cluburile Dinamo Bucureşti şi Ştiinţa Bucureşti, dar şi de la CSM Oradea. Antrenorul Carlos Popescu ne-a declarat că mezinii baschetului gorjean merg la Bucureşti cu mult entuziasm şi motivaţi să facă un turneu cât mai bun.

Carlos Popescu, antrenor Grupa U13 masculin a CSM Târgu Jiu: „Mezinii baschetului din Familia CSM Târgu Jiu pornesc cu entuziasm și dorință de confruntare către Turneul 5 din cadrul Campionatului Național de Juniori categoria U13 M de la București. Confruntările micuților pe parchet vor fi în compania unor cluburi de prestigiu în baschetul juvenil și de tineret, Stiința Slam București și CSS 6 Dinamo Bucuresti şi LPS Bihorul CSM Oradea. În toate cele trei partide de la Bucureşti, copiii noştri vor aborda jocurile încă din primele minute cu dăruirea necesară pentru obținerea unui rezultat cât mai bun atunci când vom trage linie şi vom face bilanțului acestui turneu. Forza CSM Târgu Jiu!”

Expertul sportiv Adrian Roşu, coordonatorul secţiei de baschet a CSM Târgu Jiu, îşi doreşte ca mici baschetbalişti de la CSM Târgu Jiu să se bucure de un nou turneu. Adrian Roşu crede că astfel de turnee sunt foarte bune pentru juniori şi contribuie la progresul lor. 

Adrian Roşu, expert sportiv, coordonator secţia de baschet a CSM Târgu Jiu: „Turneul de U13 M de la Bucureşti este un turneu de care copiii au nevoie, este o echipă foarte tânără, iar eu îmi doresc ca ei să fie uniţi şi să se distreze pe acel teren. Ei, ca şi cei de U14, sunt foarte importanţi pentru progresul echipei de seniori, şi sunt convins că acesta este un motiv clar pentru ei să muncească şi să progreseze în fiecare zi”.

CSM Târgu Jiu U13: Radu Popescu, Gabriel Tismănaru, Luca Pop-Manta, Vladimir Gugea, Rareş Staicu, Matei Scornea, Dragoş Branea, Tudor Crîngulescu, Darius Savu, Lucian Toma, David Căruntu, Andrei Popescu. Antrenor: Carlos Popescu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 Masculin

Grupa 7 / Turneu 5 / 02-03.04.2022
București – Sala CT Edmond Nicolau

02.04.2022 Ora 13.00 CSM Târgu Jiu – LPS Bihorul CSM Oradea
02.04.2022 Ora 18.00 CSM Târgu Jiu – CSU Știința Slam B București
03.04.2022 Ora 11.00 CSM Târgu Jiu – CS Dinamo CSS Nr.6 București

Comment here