BaschetJuniori

Baschet Masculin U13 / CSM Târgu Jiu U13 în Grupa 7 / Turneul 6 se dispută la Târgu Jiu, pe 21 și 23 aprilie / PROGRAM ȘI DECLARAȚII

După ce au terminat turneul de la Bucureşti pe locul 2, cei mai tineri baschetbalişti ai CSM Târgu Jiu vor juca pe teren propriu meciurile din cadrul turneului 6 din Campionatul Național de Juniori categoria U13 masculin. În perioada 21-22 aprilie, Sala ”Voievod Litovoi” din Târgu Jiu va fi gazda întrecerilor din Grupa 7. Turneul de la Târgu Jiu încheie sezonul competiţional 2021-2022 pentru Grupa U13 a CSM Târgu Jiu, echipă pregătită de Carlos Popescu.

Baschetbaliştii profesorului Carlos Popescu au fost repartizaţi în Grupa 7 alături de CSS Nr. 6 Dinamo Bucureşti, LPS Bihorul CSM Oradea şi CSU Ştiința Slam B București. Din păcate, programul meciurilor de la Târgu Jiu a suferit modificări după retragerea echipei CSU Ştiința Slam B București. Echipa din Bucureşti s-a retras din motive medicale. Astfel, CSM Târgu Jiu U13 va mai disputa doar două partide, cu CSS Dinamo şi CSM Oradea. ”Le dorim micilor sportivi mult succes, să aibă parte de bucurie pe parchet. Aşteptăm toţi suporterii să-i vadă pe baieţii cei mici la Sala ”Voievod Litovoi”, a fost mesajul transmis de Adrian Roşu, coordonatorul secţiei de baschet a CSM Târgu Jiu.

Vă reamintim că la turneul de la Bucureşti, tinerii baschetbalişti pregătiţi de Carlos Popescu au înregistrat două victorii în confruntările din Grupa 7. CSM Târgu Jiu a trecut de LPS Bihorul CSM Oradea, scor 53-11, şi 54-44 de CSU Ştiința Slam B București.

Carlos Popescu speră ca elevii săi să repete evoluţiile bune din precedentul turneu şi în cele două meciuri pe care micuţii baschetbalişti gorjeni le vor juca pe teren propriu.

Carlos Popescu, antrenor Grupa U13 masculin a CSM Târgu Jiu: „Mezinii baschetului din familia CSM Târgu Jiu, vor borda şi turneul de la Târgu Jiu cu acelaşi entuziasm și cu aceeaşi dorință de confruntare, pe care au demonstrat-o şi în turneul precedent, cel de la București, încheiat cu două victorii din trei posibile. Au fost victorii importante pentru micuți, care au venit ca o confirmare a progresului lor formativ, dar și pentru susținătorii acestora, care sunt din ce în ce mai mulţi. În cele două partide ce urmează a fi disputate în Sala ”Voievod Litovoi” din Târgu Jiu, copiii noştri vor aborda meciurile ca și în turneul precedent, cu ambiţie şi determinare şi sperăm să facem un turneu cel puţin la fel de bun ca şi cel disputat cu trei săptămâni în urmă, la Bucureşti. Forza CSM Târgu Jiu!”

CSM Târgu Jiu U13: Radu Popescu, Gabriel Tismănaru, Luca Pop-Manta, Vladimir Gugea, Rareş Staicu, Matei Scornea, Dragoş Branea, Tudor Crîngulescu, Darius Savu, Lucian Toma, David Căruntu, Andrei Popescu. Antrenor: Carlos Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 BASCHET FEMININ
Târgu Jiu 21-22 aprilie 2022
Sala ”Voievod Litovoi” din Târgu Jiu

Grupa 7 / Turneu 7
21.04.2022 Ora 11.00 CSM Târgu Jiu – CS Dinamo CSS Nr.6 București
21.04.2022 Ora 18.00 CS Dinamo CSS Nr.6 București – LPS Bihorul CSM Oradea
22.04.2022 Ora 09.00 CSM Târgu Jiu – LPS Bihorul CSM Oradea

Comment here