BaschetJuniori

Baschet Juniori / Grupele de juniori ale CSM Târgu Jiu, U14 și U18 Feminin, U14 Masculin au încheiat turneele din această săptămână / REZULTATE ȘI DECLARAȚII

Final de săptămână plin pentru trei dintre echipele de juniori ale CSM Târgu Jiu angrenate în campionatele naționale. Baschetbalistele Grupelor U14 şi U18 s-au deplasat la București, în timp ce băieţii de la Grupa U14 s-au deplasat la Sighetu Marmației. 

Băieții antrenați de Răzvan Bratoloveanu au avut parte de o deplasare lungă şi dificilă până în nordul țării unde au disputat meciurile din cadrului Turneului 3 din Grupa 7. În ciuda celor două înfrângeri şi a faptului că este o echipă la început de drum, Răvzan Bratoloveanu s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi, la care a văzut un progres vizibil.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor U14 Masculin: „În primul rând vreau să îmi felicit băieţii pentru aceste două meciuri împotriva a două echipe bune şi sunt fericit că s-a văzut un progres vizibil, mai ales în primul meci unde am fost şi odihniţi. Cu Braşovul, băieţii au reusit să fie foarte agresivi şi să respecte în mare parte ceea ce au lucrat la antrenamente. În meciul doi s-a resimţit puţin oboseala, dar am avut  şi în acel meci momente bune de joc. Avem două zile de odihnă dupa aceste două meciuri, iar apoi ne întoarcem în sală să continuăm să muncim, să ne antrenăm, pentru că doar aşa putem avea rezultate!”

LOT U14 MASCULIN CSM TÂRGU JIU: Rareș Plăstoi, Arin Plăstoi, David Scrădeanu, Radu Alex , Lucian Toma, Patrick Logascu, Robert Andrei Daniel, Vladimir Gugea, Daniel Popescu, Darius Anuța, Robert Isvoranu, Rareș Sgondea. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Baschet Masculin CN U14
Sighet – Sala de Sport Liceul Forestier
Grupa 7 / Turneul 3 / 5 Februarie 2022
05.02.2022 Ora 09.30 CSM Târgu Jiu – ABC Galactica Brașov 43-65
05.02.2022 Ora 15.00 CSM Târgu Jiu – CSS CSM Sighetu Marmației 28-66

Tinerele baschetbaliste ale Grupei U14, pregătite de Adina Pop, s-au deplasat la Bucureşti pentru meciurile din cadrul Turneului 2 din Grupa 4. Şi Adina Pop s-a declarat mulţumită de modul în care elevele sale au abordat turneul, dar şi de faptul că de la turneu la turneu se vede un progres în jocul baschetbalistelor sale, unele cu un potenţial foarte bun. 

Adina Pop, antrenoare U14 Feminin: „Ne întoarcem de la turneu cu câteva lecţii învăţate, cu experienţă acumulată, dar şi cu o prestaţie bună făcută de fete. Chiar dacă nu am obţinut nici o victorie, sunt multumită de atitudinea fetelor în teren. Ne-am bătut cu echipe cu mai multă experienţă. Comparativ cu turneul trecut se vede un mare progres în atitudine şi joc. Obiectivul nostru este să urcăm treaptă cu treaptă, să fim mai bune de la turneu la turneu şi să avem încredere în propriile abiltăţi, pentru că potenţial există”.

LOT CSM TÂRGU JIU U14 FEMININ: Nica Diana, Iulia Maria Rădulea, Carla Deaconu, Elena Mituță, Andreea Iriza, Alexia Pop, Iulia Batoancă, Dana Alexia Mihaela, Sara Canavea, Teodora Zălog, Alexia Milodin. Antrenor: Adina Pop.  

CSM TÂRGU JIU – BASCHET FEMININ
Baschet Feminin CN U14

București – Sala de Sport Școala 103
Grupa 4 / Turneul 2 / 5-6 Februarie 2022
05.02.2022 Ora 09.30 CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București 24-72
05.02.2022 Ora 17.30 CSM Târgu Jiu – ABC Leii București 35-45
06.02.2022 Ora 09.30 CSM Târgu Jiu – Sportul Studențesc 32-61

Tot la București a evoluat la finalul săptămânii și echipa pregătită de Toma Popescu, Grupa U18 a CSM Târgu Jiu, care a disputat două meciuri din Turneul 5 din Faza 3 a Campionatului Național. Toma Popescu ne-a dezvăluit că CSM Târgu Jiu s-a confruntat cu câteva probleme medicale înainte de turneu, iar acest lucru s-a resimţit în cele două partide. 

Toma Popescu, antrenor U18 feminin: „ Am avut parte de două meciuri foarte dificile la acest turneu, şi cred că dacă nu aveam probleme medicale pe care le-am avut înainte de turneu, sigur puteam obţine mai mult. În primul meci contra celor de la Dan Dacian am pierdut la 8 puncte, într-un meci extrem de bun făcut de fetele noastre, echilibrat, în care am fost aproape să obţinem un rezultat bun. A urmat apoi meciul contra celor de la Sportul, unde oboseala și-a spus cuvântul și am pierdut cu 40- 67. Sperăm să ne recuperăm pentru turneul din martie și să nu mai avem problemele de sănătate din acest turneu”.

Baschet Feminin CN U18
București – Arena de Baschet
Faza 3 / Turneul 5 / 5-6 Februarie 2022
05.02.2022 Ora 10.00 CSM Târgu Jiu – ACS Dan Dacian București 38-46
05.02.2022 Ora 14.30 CSM Târgu Jiu – Sportul Studențesc 40-67
CSM Târgu Jiu – ACS Vikings Basketball Academy Iași (nu s-a disputat, echipa din Iași a anunțat că nu participă la turneu)

CSM TÂRGU JIU U18 FEMININ: Ștefania Ardereanu, Teodora Țîrcă, Casiana Spineanu, Bianca Nica, Carla Surcel, Miruna Rădescu, Daria Berca, Ada Moescu, Ștefania Buju, Ana Encescu, Ștefania Ghimbășanu, Giulia Lungescu. Antrenor: Popescu Toma.

 

Comment here